به گزارش حلقه وصل به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین به خبرنگاران گفت: تمام جهان سبک و سیاق بیرحمانه مقامات آمریکایی را میشناسند. همه میدانند که مقامات آمریکایی برای رسیدن به اهداف خود، برای جان غیرنظامیان ارزش چندانی قائل نمیشوند. همه به یاد دارند... بمبارانهای یوگسلاوی، حملات موشکی به مرکز بلگراد، قربانیان متعدد در خاورمیانه، جنایاتی که در طول ۲۰ سال در افغانستان انجام شد، که طی آن صدها تن در مراسمهای عروسی و ساختمانهای مسکونی کشته شدند. ما به راهنماییها و ملاحظات چنین استراتژیستهایی احتیاج نداریم.
در آغاز حمله روسیه به اوکراین، پوتین دستور داد فورا به شهرهای اوکراین حمله نشود
سخنگوی کرملین افزود: در ابتدای حمله روسیه به اوکراین، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه به وزارت دفاع دستور داد تا از حمله فوری به شهرهای بزرگ اوکراین از جمله کییف جلوگیری شود؛ این دستور و اقدام به منظور جلوگیری از تلفات احتمالی زیاد در بین مردم اتخاذ شد.
این سخنگو درخصوص مدت زمان این حمله که روسیه خود آن را عملیات ویژه نظامی نامیده است، اظهار نظر نکرد و گفت، هنوز تاریخی اعلام نشده است.
فعالیت آینده شرکت متا در روسیه بعید است
دیمیتری پسکوف گفت که از آغاز حمله روسیه به اوکراین، شرکت «متا» بیش از اندازه درگیر وضع قوانین جدید شده است؛ اقداماتی که فعالیت آینده آن را در این کشور بعید میسازد.
پسکوف به خبرنگاران تاکید کرد: اگرچه این شرکت در تلاش است تا به نحوی از اشتباهات بسیار ناخوشایندی که قبلا مرتکب شده بود، فاصله بگیرد، اما باید گفت که این شرکت بیش از اندازه قوانین جدیدی را علیه روسیه وضع میکند و این خود باعث میشود که فعالیت آینده آن در این کشور بعید به نظر برسد.
اظهارات آمریکا و اتحادیه اروپا تحریک آمیز است
دیمیتری پسکوف عنوان داشت: مسکو اظهارات اخیر جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا و جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا را بررسی کرده است؛ اظهاراتی مبنی بر اینکه ولادیمیر پوتین از اینکه نتوانسته طبق خواسته خودش نیروهایش را در اوکراین حرکت دهد، ناامید و ناراحت است. این مقامات ارشد آمریکا و اتحادیه اروپا باید بدانند که چنین اظهاراتی باعث میشود که روسیه به سمت شهرهای اوکراین پیشروی کند. ما معتقدیم که چنین رویهای تحریک آمیز است.
برنامههای روسیه طبق زمان تعریف شده از قبل انجام میشود
پسکوف افزود: نیروهای مسلح روسیه از تسلیحات مدرن استفاده میکنند و تنها بخشهای نظامی و امکانات زیرساختی را هدف قرار میدهند. تمامی برنامههای رئیس جمهوری روسیه طبق برنامهای از پیش تنظیم شده و با هدف خلع سلاح شدن اوکراین اجرا خواهد شد.
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در تاریخ ۲۴ فوریه حمله به اوکراین را با هدف نازی زدایی و جلوگیری از پیوستن این کشور به ناتو آغاز کرد؛ حملهای که روسیه خود آن را عملیات ویژه نظامی نامیده است و باعث شده که غرب واکنشهای مختلفی نسبت به این مسئله نشان دهد و شدیدترین تحریمها را علیه روسیه اعمال کند.