به گزارش حلقه وصل، خلیل محبتخواه اظهار کرد: زمان اجرای پروژههای جهش تولید و تامین مسکن ۱۲، ۱۸ و ۲۴ ماه است که بر اساس تعداد طبقات، این زمان متغیر خواهد بود. درخصوص قیمت مطابق فهرست بهای سالیانه با سازندگان قرارداد امضا میکنیم که باید پروژه را در زمان مقرر با نرخ مندرج در قرارداد تحویل دهند.
وی در توضیح قیمت واحدهای نهضت ملی مسکن گفت: به طور مثال در سال جاری بر اساس فهرست بهای ۱۴۰۰ با سازندگان قرارداد امضا میکنیم که هرچقدر طول بکشد نه تنها مشمول افزایش قیمت نخواهد شد بلکه اگر سازندگان در تحویل واحدها تاخیر داشته باشند مشمول جریمه میشوند. فعلا در ابتدای کار هستیم و تا زمانی که زمین و تعداد واحدهای هر پروژه مشخص نشود نمیتوانیم قیمت کارشناسی را اعلام کنیم.
محبتخواه همچنین درباره میزان وام طرح جهش تولید مسکن در استان تهران اعلام کرد: سقف تسهیلات هر واحد در شهر تهران ۴۵۰ میلیون تومان است که البته فعلا در تهران پروژهای نداریم. ساکنان شهر تهران باید در پرند، هشتگرد، ایوانکی، پاکدشت و رباط کریم ثبت نام کنند که مبلغ وام در این شهرها ۳۰۰ میلیون تومان است. در شهر تهران نیز اگر کسی زمین دارد و از شرایط طرح نهضت ملی مسکن برخوردار است میتواند از تسهیلات ۴۵۰ میلیون تومانی ساخت به ازای هر واحد استفاده کند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با دعوت از سازندگان برای ورود به پروژه نهضت ملی مسکن گفت: از تمام انبوهسازان، سازندگان و کسانی که گرید کار دارند دعوت می کنیم تا در این طرح با ما همکاری کنند.
وی مهلت ثبت نام متقاضیان در طرح جهش تولید مسکن را تا ۱۵ آذرماه دانست و افزود: تا کنون ۳۵۰ هزار نفر در استان تهران ثبت نام کردهاند و روند پالایش متقاضیان آغاز شده است.
بنابراین گزارش، از روز ۲۸ مهرماه ثبتنام اجرای قانون جهش تولید مسکن در سامانه جامع طرحهای حمایتی مسکن به نشانی saman.mrud.ir در ۳۱ استان آغاز شده که تا ۱۵ آذرماه ادامه دارد. متقاضیان پس از ورود بر روی گزینه «ثبت نام نهضت ملی مسکن» کلیک کنند. عدم استفاده از تسهیلات یارانهای دولتی در بخش مسکن و سبز بودن فرم «ج»، فقدان مالکیت خصوصی و سابقه حداقل پنج سال سکونت در شهر مورد تقاضا سه شرط اصلی خواهد بود. قبلا برای مردان شرط تأهل وجود داشت که اخیرا به مردان بالای ۱۸ سال به شرط تاهل در زمان تحویل واحد، اجازه ثبت نام داده شده است. خانمهای مجرد بالای ۳۵ سال نیز میتوانند ثبت نام کنند. همچنین درباره نداشتن مالکیت، برخی گروههای درآمدی در بعضی مناطق بر اساس تشخیص وزارت راه و شهرسازی از این شرط معاف هستند.