به گزارش حلقه وصل، یکی از روشهای کلاهبرداری و خالی کردن حساب بانکی افراد که این روزها افزایش یافته است ارسال پیامک واریز اشتباه پول است. به این شکل که فردی ناشناس با شما تماس گرفته یا پیامکی برایتان ارسال میکند و مدعی میشود مبلغی پول را به اشتباه برای شما واریز کرده است سپس با ارسال یک شماره کارت یا لینک بانک درخواست میکند که پول را به او برگردانید که قبول این درخواست به منزله خالی شدن حساب بانکی شما خواهد بود.
سرهنگ علیمحمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتای ناجا درباره این شگرد کلاهبرداری به ایسنا گفت: برخی از کلاهبرداران و سودجویان در فضای مجازی با شیوه بازگشت وجه یا واریز اشتباه اقدام به کلاهبرداری از شهروندان میکنند. از این رو لازم است که شهروندان هوشیار بوده و توجه داشته باشند که هیچ بانکی اقدام به ارسال پیامک بازگشت وجه برای مشتریان خود نمیکند.
در این روش به طور معمول مجرمان پیامکی با این محتوا برای مشتریان خود ارسال میکنند که «مبلغی به اشتباه به حساب شما واریز شده و لازم است برای بازگشت وجه به لینک زیر مراجعه کنید.» در ادامه نیز نام یکی از بانکها را در آن قید میکنند. این در حالی است که با ورود شهروندان به آن لینک درواقع به صفحات جعلی و فیشینگ،هدایت شده و سودجویان با دسترسی به اطلاعات حساب بانکیشان اقدام به خالی کردن حساب آنان خواهند کرد.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتای ناجا تأکید کرد که هیچ بانکی پیامک حاوی لینک پرداخت برای برگشت وجه را برای مشتریان خود ارسال نمیکند و شهروندان در صورت مشاهده چنین مواردی لازم است از بازکردن لینک مذکور و درج اطلاعات خود در آن خودداری کنند.