به گزارش حلقه وصل، علی میلانی، متخصص تغذیه، در خصوص تغذیه بهبود یافتگان کرونا گفت: از آنجایی که یکی از مسائل مربوط به بیماران کووید ۱۹ کمبود اشتها به سبب کاهش حس بویایی و چشایی است و بعد از بهبودی این اشتها به تدریج باز میگردد، ممکن است بهبود یافتگان کرونا به پرخوریهای بی حساب و بدون حد و مرز مبتلا شوند.
وی ضمن اشاره به اینکه بنا براین ضمن اینکه ما به دنبال تامین کمبودها و رفع نواقصی تغذیهای هستیم که به دنبال بیماری در بدن به وجود آمده، از طرف دیگر نگران اضافه وزن این افراد هم هستیم، ادامه داد: از این رو توصیه ما این است که عمده حجم غذایی که بهبودیافتگان کرونا مصرف میکنند، به مواد غذایی حاوی فیبر نظیر حبوبات، سبزیجات و میوهها اختصاص پیدا کند و همچنان همانطور که در دوران بیماری از مصرف غذاهای حاوی چربی بالا خودداری میکردند در بعد از رهایی از کرونا هم از آنها استفاده نکنند.
این متخصص تغذیه ضمن اشاره به اینکه التهاب همچنان و بعد از بهبودی هم در بدن بهبودیافتگان کرونا وجود دارد، افزود: مصرف غذاهای چرب روند بهبودی و دوران نقاهت را کند میکند چرا که به ویژه مواد غذایی حاوی چربیهای غیر اشباع التهاب را در بدن افزایش میدهند و همچنین این مواد غذایی مقدار کالری بیشتری را به غذا اضافه میکنند که این امر میتواند اضافه وزن را به دنبال داشته باشد.
این پزشک متخصص اظهار کرد: از این رو توصیه ما این است که بهبود یافتگان کرونا در برنامه غذایی خود سهم حبوبات و سبزیجات را افزایش دهند و برای مثال چنانچه از غذاهای حاوی حبوبات نظیر خورشتها استفاده میکنند، سهم حبوبات را افزایش دهند و اگر غذاهای دارای سبزیجات را میخورند، مقدار سبزیجات آن را بیشتر کنند و به این ترتیب هم ویتامینها و هم املاح و مواد معدنی بیشتری به بدن آنها میرسد و هم اینکه اشتهایشان کنترل میشود.