به گزارش حلقه وصل، محمد رازقی در خصوص آشنایی کافی با معابر و استفاده از مسیریابهای داخلی توضیح داد.
رازقی ادامه داد: رانندگانی که به معابر آشنایی کافی ندارند و مسیرها را گم میکنند و مقصد اصلی خود را درست انتخاب نکردند او از ورودیها معمولا رد میشوند و مسیر را درست انتخاب نمیکنند و قصد اصلاح مسیر خود را دارند این تخلف را انجام میدهند.
وی افزود: این رانندگان بدترین حالت و خطرناکترین راه را برای اصلاح مسیر و بازگشت انتخاب میکنند و به جای اینکه از دوربرگردان و معابر بعدی و اصلی و جایگزین بازگردند و اصلاح مسیر داشته باشند و به مسیر اصلی خود بروند، دنده عقب را انتخاب میکنند که خطرناکترین روش برای اصلاح مسیر میباشد که باعث بروز حوادث ناگوار و تصادفات شدید میگردد.
او گفت: معمولا رانندگانی که شهرستانی هستند و به آن معابر آشنایی کافی ندارند و توجهی هم به تابلوهای تعیین مسیر ندارند این اتفاق برای آنها بیشتر میافتد.
رازقی بیان داشت: برابر ماده ۱۵۵ آیین نامه حرکت با دنده عقب کلا ممنوع است و ۱۵۰ هزار تومان این تخلف اعمال قانون دارد و همچنین برای وسایل نقلیه عمومی ۷ نمره منفی وبرای وسایل نقلیه شخصی ۵ نمره منفی برای راننده متخلف در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: الان مسیریابهایی هست که در اختیار شهروندان و رانندگان میباشد که میتوانند از آنها بدرستی استفاده نمایند بویژه مسیریابهای داخلی که با شرایط معابر داخلی شهر و کشور خودمان طراحی شده و امکانات و قابلیتهای زیادی دارد و رانندگان میتوانند از این مسیریابها استفاده کنند.
رازقی گفت: این مسیریابها میتوانند کم ترافیکترین مسیرها را پیشنهاد دهند، ولی استفاده از این مسیریابها بشرطی باید باشد که در رانندگی باعث حواس پرتی و عدم توجه به جلو نگردد.
وی به رانندگان توصیه کرد قبل از حرکت مسیر خود را به درستی انتخاب و مدیریت کرده و مسیر را به درستی انتخاب نمایند و به تابلوهای تعیین مسیر بدرستی دقت و استفاده نمایند.