به گزارش سرویس استان های حلقه وصل، شب شعر ریحانه شامگاه گذشته ششم اسفندماه با حضور آیت الله عابدینی، علیرضا قزوه و جمعی از شعرای آیینی قزوین در حوزه هنری استان برگزار شد.
در این برنامه آیت الله عابدینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین اظهار داشت: بزرگ ترین و تاثیرگذارترین آثار ادبی تاریخ ریشه در معارف الهی دارند.
وی افزود: هر اثری که ناظر به جهان مادی باشند، افول می کند و حلاوت خود را از دست می دهند اما آثار هنری که متاثر از قران باشند، همواره ماندگار و جاوانه اند، دلیل ماندگاری دیوان حافظ، مثنوی مولانا، گلستان سعدی خاستگاه قرانی آنهاست چراکه آنان از سرچشمه قران و کلام معصوم سیراب شده و معارف الهی را در قالب متن و کلام جاری ساخته اند.
آیت الله عابدینی یادآور شد: شعرآیینی حلقه اتصال دل های عاشق و جان های تشنه به معارف ناب عرفانی معصومین (علیهم السلام) است، رسالت شاعران اتصال به حلقه اهل بیت (علیهم السلام) است. بیان عظمت امیرالمومنین(ع) و حضرت زهرا(س) در قالب نثر و نظم معلول معرفتی است که از خود آن بزرگواران دریافت کرده ایم.
این مدرس حوزه و دانشگاه گفت: علی(ع) چشمه جوشانی است که تا ابد می جوشد و دل های محبانش را سیراب می کند و جامعه با رجوع به آن سیره و سنت حیات معنوی خود را غنا می بخشد.
امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: همانگونه که تمدن های ناظر به جهان ماده در کنار رودها شکل می گیرند، تمدن واقعی در مسیر توحید و عبودیت نیز در جوار سیره و سنت ائمه هدی بنا شده است.
وی بزرگ ترین معرف رسول مکرم اسلام(ص)، امیرالمومنین(ع) و حضرت زهرا(س) را خود آن بزرگواران برشمرده و شاعران آیینی را اصلی ترین مبلغان اسلام ناب برشمرد.
یادآور می شود، در این مراسم دکتر علیرضا قزوه (نویسنده و شاعر حوزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس) شعری در رثای حضرت زهرا(س) سرود که مورد توجه حاضران قرار گرفت.
در ادامه جلسه با حضور آیت الله عابدینی، دکتر علیرضا قزوه و محمد سعید میرزایی به برگزیدگان کنگره شب شعر ریحانه از جمله سید محمد حسین ابوترابی، اسماعیل سکاک، عباس همتی، لعیا محمدی، ندا نوروزی و علی اکبر نازک کار تندیس و هدیه ای به رسم یادبود اهدا شد.
گفتنی است، این مراسم به همت مجمع شعرای آیینی کمیت، انجمن ادبی رضوی، حوزه هنری، ستاد مردمی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، موسسه آفرینش های هنری استان قدس رضوی برگزار شد.