به گزارش حلقه وصل، محمد حافظی جرلو اندیشمندی از کشور گینه در کمیسیون «راهبردها و راهکارهای وحدت و انسجام محبان اهلبیت(ع) در تقابل با دشمنان» اجلاس جهانی محبان اهلبیت (علیهمالسلام) که امروز در سالن اجلاس سران برگزار شد، با طرح این سؤال که نزدیکی میان امت اسلامی و عشق به اهلبیت(ع) چگونه است و چه راهبردی برای رسیدن به این اهداف وجود دارد، افزود: بعد از مطالعه قرآن و احادیث اهلبیت(ع) دریافتم نزدیکی و قرابت به اهلبیت(ع) از دو جنبه معنوی و مادی باید صورت گیرد. محبت به اهلبیت(ع) از بُعد معنوی یعنی ما میتوانیم این محبت را در تمام جنبههای زندگی وارد کنیم و از آن اثر بگیریم. هر مؤمنی که سعی دارد ایمان خود را محقق کند و به آن ظهور و بروز دهد، باید التزام خود به محبت اهلبیت(ع) را به اثبات برساند.
وی با اشاره به اینکه محبت به اهلبیت(ع) در جنبه مادی به معنای فراهم آوردن امکانات مالی برای سایر محبان اهلبیت(ع) است، افزود: محبت به اهلبیت(ع) در جنبه مادی یعنی امکاناتی در اختیار سایر محبان اهلبیت(ع) قرار دهیم که آنها را در قرار گرفتن در صراط مستقیم کمک کند. این تقارب اثرگذاری زیادی در قلوب مؤمنین خواهد داشت.
حافظی جرلو تجربه جمهوری اسلامی ایران در راستای مقابله با چالشها را تحسینبرانگیز توصیف کرد و افزود: تاکنون از سوی دشمن تلاشهایی در راستای به چالش کشیدن جهان اسلام از سوی دشمن صورت گرفته است و ما باید تدابیر مناسبتری در تقابل با آنها اتخاذ کنیم. جمهوری اسلامی ایران تجربه خوبی در مقاومت علیه استکبار جهانی و مقابله با اندیشه تکفیری دارد و ما نیز راهبردمان باید بر اساس حکمت باشد.
وی با اشاره به برخی راهبردهای عملی در مقابله با جریان تکفیر و گسترش تفکر اهلبیتی گفت: تقویت حب اهلبیت(ع) توسط مبادله فرهنگی و گسترش دیدارها، تأسیس مؤسسات علمی و فرهنگی میان محبان اهلبیت(ع) در کشورهایشان، تقویت مؤسسات موجود که ابزارهایی برای تقویت فرهنگ اهلبیت(ع) است، تأسیس مؤسسات اطلاعرسانی برای ترویج اندیشههای اسلامی، حمایت از شبکههای اجتماعی محب اهلبیت(ع) از جمله راهکارهای عملی در مقابله با جریان تکفیر و گسترش تفکر اهلبیتی است.