سرویس معرفی: هیات انتخاب بخش موسیقی جشنواره شعر، موسیقی و سرود ضداستکباری «طبس» از میان ۹۰ اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره، ۳۵ اثر را برای حضور در بخش مسابقه این جشنواره انتخاب نمودند که به شرح زیر است:
«مرگ بر آمریکا ۹۳» از صادق آهنگران، «گله از گرگ»، «هم آواز طوفان»، «مرگ بر آمریکا»، «گزینه های روی میز» و «عمار داره این خاک» از حامد زمانی، «زخم قدس»، «لبخند شیطان»، «جرم پرواز»، «غزه پیروز» و «آمریکاتور» از پویا بابایی، «جاشوی بیپروا»، «حماسه نادر» و «دو قرن مقاومت» از ساسان نوذری، «صبح پیروزی» و «کاخ سیاه» از میلاد هارونی، «بارون بمب» از شهاب رمضان، «یمانیون» از حسن خانچی، «شهر خون» از علیاکبر قلیچ، «نحن نقاوم» از مرتضی حیدری آلکثیر، «دولت کاریکاتور» از نیما علامه، «سرزمین صلح و زیتون» از هیثم نور، «آزادی قدس» از جواد حسن زاده، «جعبه سیاه» از حمیدرضا استادیان، «میراث اویس» از سجاد شاکری، «بابا نوئل» از سجاد ملک ثابت، «پیکار» از سید مجید علوی معینی، «من و کاخ سفید یهویی» از علی نصیرنژاد، «بچرخون آی بچرخون» از علی زکریایی، «وارثین» از سید مسافر، «اسطوره» از محسن توسلی، «شیطان بزرگ» از محسن طاها، «ایستاده بر موج» از محمد ضیایی، «مرگ بر آمریکا» از محمدحسین رضایی، «حماسهی عشق» از محمدرضا حجتی.
همچنین در بخش سرود از میان ۵۰ اثر ۱۹ اثر «فلسطین»، «فلسطین۲» و «بیت المقدس» از گروه سرود شهید فرجی، «سرمشق منتظر»، «زخم پرستوها»، «ما دلاوران کشوریم» و «ایات سجیل» از گروه سرود عاشقان ولایت یزد، «ارغوان» از گروه نسیم قدر، «نیرنگ» از گروه سرود اسراء، «یادمان نمیرود» از گروه سرود طاها لارستان، «شهدای ترور» از گروه سرود قاصدک، «دم عاشورایی ۱۳آبان»، «مرگ بر آمریکا» و «نهضت جهانی حضرت مهدی» از گروه سرود کوثر، «روز بصیرت» و «عید خیبرشکنان» از گروه سرود آسمان، «عنوان النصر» از گروه تواشیح حضرت ولی عصر (عج)، «مدافعان حرم» و «سرود مرگ بر آمریکا(سرزمین آرش)» از گروه سرود مصباح الهدی لارستان فارس را به عنوان آثار راه یافته به بخش مسابقه انتخاب نمودند.
در بخش نماهنگ از ۵۵ اثر ۲۰ اثرِ «جرم پرواز»، «آمریکاتور»، «گله از گرگ»، «پرواز»، «مرگ بر آمریکا»، «گزینههای روی میز»، «مرگ = آمریکا»، «عمار داره این خاک»، «میکشیم»، «لبیک»، «حماسه نادر»، «وارثین»، «بارون بمب»، «ارغوان»، «ایستاده بر موج»، «فرزندان روح الله»، «صبح پیروزی»، «جایی که باید باشیم»، «دولت کاریکاتور» و «یادمان نمیرود» به بخش مسابقه راه یافتند.
همچنین محسن صفایی دبیر اجرایی جشنواره، «علیرضا قزوه»، «محمدمهدی سیار» و «ناصر فیض» را به عنوان داوران بخش شعر این جشنواره اعلام کرد.
علیرضا قزوه: نویسنده و شاعر
علیرضا قزوه؛ نویسنده و شاعر انقلابی و از جمله شاعران حوزه انقلاب و دفاع مقدس شمرده میشود و درونمایه اشعار او مذهبی است. اشعار او در قالب شعر سپید و غزل منتشر شدهاست.
او رئیس مرکز تحقیقات فارسی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دهلی نو بود. وی با شعر بلند «مولا ویلا نداشت» به عنوان شاعری منتقد وارد فضای هنر و ادبیات شد.
در اول بهمن ماه سال ۱۳۴۲، در گرمسار به دنیا آمد. دوران کودکی و تحصیلات را در همانجا گزراند و در سال۱۳۶۱، دیپلم تجربی گرفت. در سال ۱۳۶۴، وارد دانشگاه حقوق قضایی قم شد و در سال ۱۳۶۹، به دریافت مدرک کارشناسی این رشته نائل آمد.
تحصیلات خود را در رشته کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران ادامه داد و در سال ۱۳۷۶ موفق به دریافت مدرک کارشناسی ارشد گردید.
وی از جمله شاعرانی میباشد که تا کنون در بیشتر همایشهای سراسری شعر دفاع مقدس، و شب شعرهای دفاع و مقاومت حضوری فعال داشته است.
ناصر فیض: شاعر
ناصر فیض متولد ۲خرداد ۱۳۳۸ شاعر طنزپرداز ایرانی است. اثر وی با عنوان «فیض بوک» در بخش شعر نامزد جایزه کتاب فصل شده است.
فیض اولین کتاب خود را در سال ۱۳۸۰ منتشر کرد. املت دستهدار شامل ۵۸ قطعه شعر طنز در قالبهای غزل، رباعی و مثنوی است و موضوعات آن اغلب فرهنگی و اجتماعی است.
او همچنین در برخی جشنوارهها به عنوان داور حضور داشته است.نخستین آشنایی او با آثار طنز از طریق مطالعه نوشتههای عزیز نسین نویسنده اهل ترکیه بود.
فیض دارای مدرک کارشناسی زبان و ادبیات فارسی است و از سال ۱۳۷۲ در شهر تهران سکونت دارد. او عضو شورای عالی موسیقی و شعر صدا و سیما نیز هست.
محمدمهدی سیار: شاعر
سیار شاعری غزلسراست که در دیگر قوالب شعری (نظیرِ رباعی، دوبیتی، ترانه، نیمایی و سپید) هم شعر سروده است. او در زمینه ترانهسرایی و همچنین شعر برای مداحی نیز طبعآزمایی کرده است. اشعار او را خوانندگانی مانند نیما مسیحا، سالار عقیلی، فریدون بیگدلی و حامد زمانی، و نیز مداحانی نظیر میثم مطیعی و صادق آهنگران اجرا کردهاند.
سیار ۱ تیر ۱۳۶۲ در زاهدشهر فسا زاده شده است. او که دانشآموختهی کارشناسی ارشد الهیات با گرایش فلسفه در دانشگاه امام صادق بوده است، مدرک دکترای فلسفه با گرایشِ مشاء از دانشگاه تربیت مدرس دریافت کرد.
نخستین کتابش را در سال ۱۳۸۸ با عنوان «بیخوابی عمیق» در انتشارات سوره مهر منتشر کرد که مجموعهای است از اشعار فارسی در قالبهای کلاسیک، سپید، و نیمایی.
در ۱۳۸۹، او مجموعه غزلهای خود را که «حقالسکوت» نام داشت در انتشارات فصل پنجم به چاپ رساند و با این کتاب توانست جایزهی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران را در دوره بیست و نهم آن به دست آورد.
علی داودی: طراح، گرافیست، شاعر و طنزپرداز
علی داودی متولد ۱۳۵۲ از همدان است وی تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی در رشته گرافیک و کارشناسی ارشد را در رشته ادبیات گذرانده است.
علی داودی تا به حال چندین کتاب خود را با عناوین و موضوعات مختلف به چاپ رسانده است. این شاعر همچنین در چندین جشنواره به عنوان نفر برگزیده انتخاب شده است.
دومین جشنواره شعر، موسیقی و سرود ضداستکباری طبس روزهای ۲۵ ،۲۶ و ۲۷ مردادماه در تالار اندیشهی حوزهی هنری برگزار میشود.