به گزارش حلقه وصل، برخی سبزیجات میتوانند در کاهش کلسترول بسیار مفید باشند که در ادامه به سه مورد از این خوراکیها اشاره میکنیم:
تربچهرنگ قرمز تربچه به دلیل آنتوسیانینها برای کنترل کلسترول بسیار مفید است، این ماده شامل گروهی از ترکیبات فیتوشیمیایی است که چربی را سوزانده و التهاب، مقاومت به انسولین و کلسترول بد را کاهش میدهد. در یک مطالعه ژاپنی مشخص شد موشهایی که به مدت سه هفته از تربچه تغذیه شده اند، کاهش سطح کلسترول بد و انسولین و افزایش کلسترول خوب را نشان دادند.
پیاز قرمزپیازها قهرمانانی هستند که از سلامت قلب و عروق دفاع میکنند. به لطف ترکیبات بیولوژیکی حاوی گوگرد، استفاده از پیاز قرمز میتوانند به کاهش کلسترول کمک کرده و به حفظ سطح فشار خون سالم کمک کنند. طبق مطالعهای که در مجله بریتانیایی تغذیه بریتانیا منتشر شده است، پیاز با کاهش سنتز بدن شما از ترکیب و همچنین افزایش تبدیل کلسترول به اسیدهای صفراوی ممکن است کلسترول را کاهش دهد. پیازها را میتوان تقریباً در هر چیزی ریخت، فقط مطمئن شوید که ابتدا آنها را گرم کنید. در همین مطالعه مشخص شد که پیازهای با گرما نسبت به پیاز خام در کاهش کلسترول مؤثر هستند.
گریپ فروتاز این میوه بی نظیر غافل نشوید. مرکبات میتوانند از کنترل فشار خون بالا تا کاهش چین و چروک پوست را تحت تاثیر قرار دهند. اما فواید گریپ فروت به همین جا ختم نمیشود. محققان دانشگاه فلوریدا دریافتند که پکتین گریپ فروت میتواند کلسترول کلی بدن را کاهش داده و نسبت LDL به کلسترول HDL را کاهش دهد.
منبع: انتخاب