به گزارش حلقه وصل، سید محمد عمار یاسر، جوانی پاکستانی است که در قم متولد شده است و در حال حاضر در مرکز جامعه المصطفی العالمیه فعالیت میکند، او فعالیت هنری خود را از دوران دبیرستان با نرم افزارهای ساده ساخت کلیپ آغاز و رفته رفته فعالیت خود را تخصصی کرده است. فیلم کوتاه داستانی «سنگر» نخستین تجربه حرفه ای عمار یاسر در زمینه کارگردانی است.
سید محمد عمار یاسر، کارگردان اثر داستانی «سنگر» با بیان این که ایده ساخت این اثر پس از دیدن یک عکس به ذهنم آمد، اظهار داشت: هدفم از ساخت این اثر، نمایش نفوذ فرهنگی است که از طریق ماهواره وارد کشور میشود.
وی، با اشاره به اثرات مخربی که ماهواره در جامعه از خود به جای میگذارد، تصریح کرد: ماهواره و شبکههای فاسد آن افزون بر تخریب بنیان خانواده سبب از بین رفتن ارزشهای اخلاقی و اسلامی کشور میشود.
عمار یاسر، با بیان این که در اثر «سنگر»، نفوذ آمریکا از طریق ماهواره را به درون خانوادهها را در گونه ای متفاوت به نمایش گذاشتیم، تصریح کرد: هر خانهای که بر بام آن ماهواره ای نصب شود، فتح الفتوح دشمن است و این را نیز را سعی کردیم در فیلم نشان دهیم.
این فیلمساز با بیان این که از طریق رسانه ملی با جشنواره عمار آشنا شدم، اظهار داشت: پس از آشنایی با جشنواره عمار در سال 91 در بخش «فیلم ما» در جشنواره شرکت کردم و در دوره ششم هم با اثر داستانی «سنگر» حضور داشتم.
عمار یاسر، با اشاره به سفرهای خود به پاکستان و زمینه سازی اکران فیلمهای عمار در این کشور، تصریح کرد: در چند نوبت فیلمهای جشنواره را از سامانه اکرانهای مردمی دریافت کردم و در پاکستان اکران کردم.
کارگردان فیلم داستانی «سنگر» با بیان این که خوشبختانه اکرانها در پاکستان با استقبال خوبی مواجه شده است، تصریح کرد: مردم پاکستان به سریالهای ایرانی از جمله یوسف پیامبر، مختارنامه و دیگر فیلمهای حوزه دینی علاقه دارند از این رو در فاصله بسیار اندک از پخش در ایران، این آثار در کیفیتهای مختلف دوبله و در این کشور توزیع میشوند، همچنین فیلمهای جشنواره عمار نیز در اکرانهای محلی، با استقبال خوبی مواجه میشوند.
وی با بیان این که جشنواره عمار به تنهایی در مسیر معرفی و تبلیغ ارزشهای انقلابی در حال فعالیت است، اظهار داشت: جشنواره عمار ایدههایی که در بخشهای مختلف به کار میگیرد بسیار خوب است و این عرصه، پتانسیل خوبی برای معرفی آرمانهای نظام اسلامی است.
عمار یاسر، با اشاره به این مسئله که دغدغه امروز بنده مسأله شیرازیها و تفرقههای ایجاد شده از سوی آنها است، خاطرنشان کرد: متأسفانه در برخی از کشورها از جمله هند به دلیل فعالیت فرقه شیرازیها، سخنان رهبری به خوبی منتقل نمیشود و بنده در اثر آینده خود با تعدادی از دوستان به دنبال ساخت اثری پیرامون نامه رهبری به جوانان هستم؛ از این رو از فیلمسازان و فعالان فرهنگی میخواهم که نگاه ویژهای به مسلمانان هند و پاکستان داشته باشند تا پیام انقلاب اسلامی به خوبی و از راه صحیح به آنها منتقل شود.