دکتر سید محمد احمدی فرهنگ را یکی از مهمترین اولویت های دولت تدبیر و امید دانست و گفت: در زمانه ای که شاهد هستیم بسیاری از افراد به دنبال پست و مقام و افزایش ثروت هستند خرسند هستیم که در اجتماعات این چنینی حاضر می شویم و تاثیر مثبتی در روحیه ما مسئولان دارد.
وی اظهار داشت: هرچند استانداری متولی امور فرهنگی نیست اما در اولین فرصت به همراه روسای ادارات و ارگان های فرهنگی و دینی از مجموعه بیت الاحزان بازدید و در بیت الاحزان جلسه خواهیم داشت.
وی تحقق ایده فارس قطب قرآنی کشور را یکی از مهمترین اولویت های استانداری فارس عنوان کرد.
لازم به ذکر است این موسسه قرآنی در سال 1375 به همت جمعی از روحانیون دهستان خیر از توابع شهرستان استهبان شروع به فعالیت کرد.
ساختمان مرکزی موسسه، مدارس شبانه روزی حفظ و تفسیر کل قرآن کریم و ساختمان اکثر شعبه ها در روستا قرار دارد. از مهمترین اقدامات این مؤسسه، تاسیس 130 شعبه در 9 استان کشور در طول 16 سال فعالیت مستمر بیت الاحزان است، امری که بیشترین اقدامات را در روستاها و مناطق محروم گنجانده است.
همچنین مؤسسه بیت الاحزان حضرت زهرا (س) که از همان ابتدا هدف خود را فعالیت در نقاط محروم و روستایی تعریف کرده بود فعالیت های قرآنی خود در جنوب شرق ایران را از سال ۱۳۸۶ در استان سیستان و بلوچستان از شهرستان دلگان آغاز کرد. فعالیت های واحد دلگان با رشد چشمگیری همراه بوده تا جایی که شعبه دلگان با راه اندازی ۱۰ شعبه دیگر در روستاهای اطراف این شهرستان موفق به تربیت ۲۰ حافظ کل قرآن کریم شده است.
در بهمن ماه 1391 گسترش شعبه های جدید در کرمان جنوبی، شهرهای عنبرآباد، رودبار، منوجان و اسلام آباد، دیده ها را متوجه خود ساخت و در اوایل خردادماه 1392 نیز شهرستانهای زاهدان، زابل، زهک، هیرمند، ایرانشهر و شهر بزمان شاهد افتتاح شش شعبه جدید بودند تا شعبه های این مؤسسه به عدد 130 برسد.
از مهمترین و منحصر به فردترین اقدامات مؤسسه راه اندازی مدارس شبانه روزی حفظ و تفسیر کل قرآن کریم در طول یک سال است. این مهم از سال 1380 اجرایی و اکنون 5 مدرسه شبانه روزی در استان های فارس و آذربایجان شرقی فعال است.
در سال تحفیظی 1391- 1392 نزدیک به 120 قرآن آموز(90 قرآن آموز برادر و 30 قرآن آموز خواهر) از سراسر کشور جذب شده و از سوی مؤسسه تحت تعلیم و تربیت قرار گرفته اند.