به گزارش حلقه وصل، کتاب «مرجعیت موروثی یا تشیع انگلیسی» با موضوع نگاهی گذرا به جریان افراطگرای شیعی به قلم صالح قاسمی از سوی نشر سلمان پاک منتشر شد.
هر دو عبارت «مرجعیتموروثی» یا «تشیعانگلیسی» که همان عنوان کتاب حاضر است، در شناخت و تبیین جریان افراطگرای شیعی در عصر حاضر بسیار مهم و حائز اهمیت است؛ چرا که از طریقی، خاندان شیرازی که لیدر اصلی این جریان افراطگراست، مرجعیت را میراث خاندانی خویش میداند و از طرف دیگر، ارتباط و وابستگی عوامل در صحنه این جریان، به سرویسهای اطلاعاتی عربی، غربی و خصوصاً انگلستان، غیرقابل انکار است.
اگر که تا دیروز از سلفیان منتسب به اهلسنت و تکفیریهای وهابی نگران بودیم؛ اما امروز به برکت سازمانهای اطلاعاتی سهگانه آمریکایی، انگلیسی و اسرائیلی، شاهد ولادت و رشد جریان «تکفیری و تجهیلی» نوینی در درون جوامع شیعی هستیم. طی سالهای اخیر، این جریان مدعی مرجعیت موروثی که باگذشت زمان، وابستگی آن به سرویسهای اطلاعاتی انگلستان و ایالات متحده، آشکارتر میگردد به دنبال توسعه نفوذ خود به هیئتهای مذهبی و ترویج نوعی از سکولاریسم به نفع دشمنان نظام اسلامیمان است.
رهبر فرزانه انقلاباسلامی نیز در مناسبتهای مختلف بر کلیدواژههای «تسنن آمریکایی» و «تشیع انگلیسی» تأکید داشتهاند. در یکی از جدیدترین این موارد، ایشان در سال 1394 در مراسم سالگرد رحلت امام خمینی (ره) در فرمایشاتشان تصریح کردند: «به این هم شیعه توجه کند هم سنی. بازی دشمن را نخورند. آن تسننی که آمریکا از آن حمایت کند و آن تشیعی که از مرکز لندن صادر شود به دنیا، اینها مثل هم هستند. هر دو برادران شیطان هستند و هر دو عوامل آمریکا و غرب و استکبار هستند.»
بنابراین، این جریانهای تکفیری با هر دو قسم منتسب به سنی و شیعیاش، به مثلث شوم انگلیس، آمریکا و اسرائیل خدمت بزرگی میکند، که امت اسلامی به طور عام و محور مقاومت به طور خاص را به ضعف بکشانند، آن هم با مشغول کردن مسلمانان به فتنههای مذهبی و جنگهای داخلی ویران کننده، که مدرنترین و قویترین سلاحهای نظامی غرب از انجام آن عاجز بودند.
اینجاست که اهمیت انذارهای راهبردی، اکید و مکرر رهبر معظم انقلاب در باب لزوم حفظ وحدت بین فرقاسلامی، بیشتر فهمیده میشود و عمق خیانت این جریان افراطی و انحرافی شیعی نیز بهتر درک خواهد شد.
از جریان افراطگرای «تشیع انگلیسی» و ماهیت فکری آن چه میدانید؟ ارتباط مفهوم «مرجعیت موروثی» با جریان شیرازیها چیست؟ پاسخ بسیاری از این سوالات و ناگفتههای روشنگرانه دیگری همچون مطالب زیر را در این اثر خواهید یافت؛ تاریخچه فکری جریان وحدتشکن شیرازیها، مکاتبات و حمایتهای ساواک از سیدحسن شیرازی در مقابله با امام موسی صدر و شهید چمران در سوریه و لبنان، فتاوا و مکاتبات مراجع عظام نجف در مورد مرجعیت سیدمحمد شیرازی، بازخوانی جعل مناسبتهای دینی و بدعتهایی همچون؛ «هفته برائت» ، «روز نصرت امامین عسکریین» ، «غدیر ثانی»، «اصرار بر قمه زنی» و ...، سرمایهگذاری و طراحی نظریهپردازان غربی برای مقابله با تمدن نوین اسلامی و شیعی در ایران به وسیله جریان شیرازیها، فصل مشترک جریان شیرازیها و جریانهای لندننشین، کارکرد مشترک سیاسی و تفرقهافکنانه تشیع انگلیسی و وهابیت آمریکایی در دنیای اسلام و در سطح جهان، دیدگاه علما و نخبگان حوزوی و دانشگاهی درباره جریان شیرازیها و تشیع انگلیسی و اصلیترین راهکار مقابله با اصول فکری جریان افراط گرای شیعی و ممانعت از نفوذ انحرافات و بدعتهای این جریان در مجامع مذهبی.
کتاب «مرجعیت موروثی یا تشیع انگلیسی» با موضوع نگاهی گذرا به جریان افراطگرای شیعی به قلم صالح قاسمی از سوی نشر سلمان پاک در 260 صفحه و با قیمت 9 هزار تومان منتشر شد.