ایران سرزمین مفاخر است. این حرف لفاظی و رویاپردازی نیست. این خاک آنقدر قلههای مرتفع در زمینههای گوناگون دارد که روشنفکران ایرانی گاهی از بودن این غولهای ادبیات، حکمت، هنر و .... گله میکنند. جایی یکی از روشنفکران گفتهبود: وجود این همه مفاخر در این سرزمین مانند غل و زنجیر به پای ما انسانهای عادی است، هر چه تلاش کنیم نمیتوانیم به صد قدمی اینها برسیم، آنقدر بزرگ هستند که ما را به انفعال میکشانند.
میثم لطیفی معاون رئیسجمهور میگوید کتاب «داستان رویان»؛ داستان یک مدیر فرهنگی عالِم، با سابقه کار فرهنگی در جهاد دانشگاهی و نگاه فرهنگی به علم است.
کتاب «داستان رویان»، تاریخ شفاهی دکتر سعید کاظمی آشتیانی در پژوهشگاه رویان و «دختر تبریز»، خاطرات صدیقه صارمی، مربی پرورشی دهه 60 از جمله عناوین انتشارات «راه یار» هستند که در روزهای اخیر تجدیدچاپ شدند.
امروز پژوهشکده رویان که به عنوان قطب علمی در زمینه سلولهای بنیادی و ناباروری فعالیت میکند، نام ایران را در رده پنج کشور برتر دنیا در زمینه استفاده از سلولهای بنیادی در سلول درمانی قرار داده است.
چاپ چهارم کتاب «داستان رویان» شامل روایت تاریخ شفاهی سعید کاظمی آشتیانی در پژوهشگاه رویان از تأسیس تا تثبیت و پیشرفت، توسط انتشارات راه یار منتشر و روانه بازار نشر شد.
رئیس پژوهشگاه رویان گفت: دانش سلولی امروز بهعنوان یک قدرت در کشور محسوب میشود؛ در کشورمان تا امروز بیش از ۳هزار بز "سانن" شبیهسازیشده، تولید شده است.
بخشی از گفتگو با دکتر نصر اصفهانی رئیس پژوهشکده زیست فناوری پژوهشگاه رویان را مشاهده میکنید.
معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه رویان گفت: در یکسری از بیماریها در سلولدرمانی جزو ۴ کشور برتر دنیا هستیم. محققان پژوهشگاه رویان همچنان موفق شدند در آزمایشگاه، شبهاندامهای پانکراسی تولیدکننده انسولین ایجاد کنند.
چاپ سوم کتاب «داستان رویان»؛ روایت تاریخ شفاهی اقدامات سعید کاظمی آشتیانی در پژوهشگاه رویان از تأسیس تا تثبیت و پیشرفت، توسط انتشارات «راه یار» منتشر و روانه بازار نشر شد.
چاپ دوم کتاب «داستان رویان»؛ روایت تاریخ شفاهی اقدامات سعید کاظمی آشتیانی در پژوهشگاه رویان از تأسیس تا تثبیت و پیشرفت، توسط انتشارات «راه یار» منتشر و روانه بازار نشر شد.
کتاب «سلولهای بهاری»؛ خاطرات تولید و توسعه سلولهای بنیادی به روایت دکتر حسین بهاروند، پدر دانش سلولهای بنیادی ایران، توسط انتشارات «راه یار» منتشر و روانه بازار نشر شد.
پژوهشگاه رویان در میان ۱۰ مؤسسه برتر تحقیقات ناباروری و فناوریهای کمکباروری جهان شناخته شد.
محققان علم سلولی با آغاز پروژه سلولدرمانی بیماری کرونا نتیجه گرفتهاند که تزریق سلول بنیادی مزانشیمی به بیمار میتواند در درمان کرونا موثر باشد. رئیس پژوهشگاه رویان امیدوار است که کارآزماییهایی بالینی با موفقیت همراه شود.
این کتاب حاصل مصاحبههای بهنام باقری و تحقیق و تدوین محمدعلی زمانیان است که توسط انتشارات راهیار وابسته به دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی منتشر شد.
رئیس پژوهشگاه رویان در این گفتگوی تفصیلی اظهار داشت: اگر مقام معظم رهبری، دکتر کاظمی آشتیانی را بهعنوان یک دانشمند جوان اطلاق کردند و عنوان یک رویش مبارک را به او دادند، به خاطر شخصیت چند جانبه وی بود. همین شخصیت دکتر کاظمی را به این جایگاه و هویت رساند.
دومین نشست خبری نهمین جشنواره مردمی فیلم عمار عصر امروز سه شنبه ۴ دی با حضور نادر طالب زاده دبیر جشنواره و وحید جلیلی مسئول شورای سیاست گذاری جشنواره در پژوهشگاه رویان برگزار شد.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیان اینکه بیش از ۱۰۰۰ شرکت دانشبنیان در نظام سلامت فعالیت میکنند، گفت: با کمک این مراکز توانستیم بیش از ۳۴۰ قلم دارو را در کشور تولید کنیم.