انتصاب فرد مسئلهداری همچون امیر آریازند در نهاد ریاستجمهوری آنهم در شرایط تنش منطقهای، جای تامل دارد.
همتی که سالها به عنوان منتقد اقتصادی دولت در شبکههای اجتماعی فعالیت می کرد امروز که در این حیطه به عنوان وزیر اقتصاد مسئولیت یافته به موضوعات غیر اقتصادی مانند فیلترینگ میپردازد.
نکته مهم این است که موضوع فیلترینگ به خاطر کوتاهی و کج کارکردی دولت متبوع وی (دولت روحانی) درباره نظام بخشی به فضای مجازی به عنوان قاعده جاری در همه کشورها، به کشور تحمیل شد اما طیف متهم خسارتهای آن ولنگاری مجازی و فیلترینگ بعدی، قیافه طلبکاری به خود میگیرند.
عراقچی هرچند در سخنرانیها امیرعبداللهیان را اسطوره میخواند و بر ادامه راه او تاکید میکند اما به سرعت مسیر خالصسازی در دستگاه وزارتخارجه را دنبال کرده و در صدد جایگزین ساختن نیروهای گوش به فرمان ظریف به جای نیروهای شهید امیرعبداللهیان است.
سخنان آقای پزشکیان درباره قیمت بنزین حاشیهساز شده است تا جایی که محمدرضا عارف مجبور به واکنش و توضیح شد.
با پیروزی محمدرضا عارف در جنگ معاون اولی و کوتاه ماندن دست محمد جواد ظریف و آذری جهرمی از غنائم دولت، تیم رسانهای آنها درحال حمله او هستند و باید منتظر ماند و دید در روزهای آینده به چه شکل دیگری به عارف حمله خواهد شد.
نشست خبری مسعود پزشکیان به عنوان فرد منتخب انتخابات لغو شده و تاکنون برگزار نشده است. اتفاقی که در مقایسه با اسلاف او غیرمعمول است.
فهرست بلند موفقیتهای دولت کوتاه سیزدهم سندی گویاست که ثابت میکند مسیر پیشرفت و توسعه ایران بدون توجه به تحریمها و با فرض دائمی بودن آنها بسیار دستیافتنی و واقعبینانهتر از مسیری است که در آن چشم به دستان غرب دوختهاند و به میز مذاکرات و توافق با آمریکا امید بستهاند. کسانی که در انتخابات ریاست جمهوری پیشرو به دنبال اولویت دادن به مسئله تحریمها برای گشایش اقتصادی هستند سالهاست که از تحولات روز ایران و جهان عقب ماندهاند.
حسن روحانی در دیدار با تحریریه روزنامه اعتماد، عدم موفقیت در تحقق وعده خود مبنی بر واردات 200 فروند هواپیما را به گردن دیگران انداخت.
محمد باقر نوبخت که از شهر رشت در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی کاندیدا شده بود نتوانست در زادگاهش حائز آرای منتخب مردمی شود.
روزنامه اصلاحطلب اعتماد از اختصاص بودجه برای سرعت بخشیدن به طرح ملی نهضت مسکن عصبانی شد!
روزنامه اعتماد تیتر زده: «شعار رئیسی، ۲ میلیارد دلار برای مردم آب خورد» و در ادامه نوشته است: «مسکنسازی از جیب ملت! به نظر میرسد با توجه به کمبود منابع مالی برای ساخت مسکن ملی، دولت دست به دامان صندوق توسعه ملی شده است. رئیس صندوق توسعه ملی نیز هفته گذشته قرارداد سپردهگذاری ۲ میلیارد دلاری به منظور حمایت از طرح نهضت ملی مسکن را امضا کرد».
حزب اعتدال و توسعه به دنبال ائتلاف انتخاباتی با حزب کارگزاران، اعتماد ملی، ندای ایرانیان و خانه کارگر و طیف موسوم به اصولگرایان معتدل (نزدیک به علی لاریجانی و برخی نمایندگان ادوار مجلس) است و میخواهد آنها را به عنوان منتقد و مخالف دولت در انتخابات گرد آورد.
طیف مدعی اصلاحات- اعتدال در حالی معترض ردصلاحیت روحانی شده که تعمد دارد کارنامه سیاه و خسارات هنگفت وی به کشور را کتمان کند و در تناقضی آشکار مدعی شود که «اختیارات نداریم».
روزنامه «کیهان» با انتشار چند پست در کانال تلگرام خود دلایل خود را برای بازگشت به این شبکه اجتماعی تشریح کرد.
11 دوره از مجلس شورای اسلامی میگذرد و «خانه ملت» در آستانه یک دگردیسی مجدد قرار دارد؛ این گزارش به مهمترین روندهای سیاسی و سیاستی این 11 دوره پرداخته است.
حالا که فصل انتخابات شده، برخی مدعیان اصلاح طلبی، قضاوت های سابق خود درباره روحانی را فراموش کرده و تبلیغاتچی او شده اند. اما راهی که روحانی می خواهد ادامه بدهد و آخر خط او کجاست؟
یک روزنامه اصلاحطلب از روحانی خواست گرفتار مغالطهها و اطلاعات گمراهکننده اطرافیان نشود چرا که محبوبیتی میان مردم ندارد؟
کاری که دولت روحانی در قالب تحمیل تورم 60 درصدی به مردم و هفت تا ده برابر کردن قیمت ارز و سکه و طلا و مسکن و بسیاری از اقلام دیگر کرد، یک رکورد بد اقتصادی بود که دولت مرحوم هاشمی با رکورد تورم نزدیک 50 درصد را روسفید کرد.
در حالی که رکوردهای تورم متعلق به دولتهای هاشمی و روحانی است، حزب کارگزاران مدعی شد دولت رئیسی، رکورددار تورم 80ساله است!