مزایای این دوره بهرمندی از اساتید برجسته فلسفه و عرفان، پایش مستمر و منظم پیشرفت علمی و اعطای گواهینامه معتبر توسط موسسه نفحات و دانشگاه تهران میباشد.
عضو فقهای شورای نگهبان پیرامون برجستگی شخصیتی مرحوم آیتالله ناصری گفت: ایشان افزون بر جنبه های روحانی؛ اخلاق، سیاست، دیانت، تربیت و معنویت را یکجا با هم جمع کرده بود.
دومین همایش ملی «معنویت های نوظهور و معنویت اسلامی» در آبان ماه ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد و تا آن زمان به فراخوان و دریافت چکیدهها، مقالات و آثار علمی محققین و علاقمندان پرداخته خواهد شد.
همایش نقد و آسیبشناسی اجتماعی فِرَق (بهائیت، حجتیه، صوفیه و فرق نوظهور) شنبه ۹ بهمنماه ساعت ۱۴ در سرای محله جماران برگزار خواهد شد.
نخستین کنگره ملی شعر «مصباح» به همت ستاد بزرگداشت علامه مصباح یزدی (قدسسره) برگزار میشود.نخستین کنگره ملی شعر «مصباح» برگزار میشود
یک نابغه آلمانی وقتی قرآن بخواند و با اسلام و عرفان ایرانی آشنا شد، آنقدر اسرار فهمید در زندگی که روی سنگ مزارش هم وصیت کرد یکی از رازهای بزرگ عالم را بنویسند.
۱۶ فروردین سال ۱۳۲۰ شمسی «پروین اعتصامی» از دنیا رفت، ولی پیش از آن با ذوق و قریحهاش آن قدر نور و شیرینی پاشید در ساحت ادب و اخلاق و عرفان ایران که چشمها روشن و کامها شهدآگین شد.
شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی روایت جذاب و دلنشینی از دیدار سیدحسن نصرالله با آیت الله بهاءالدینی بیان کرده است.
عرفان های پوشالی این روزهای سخت کرونایی چه خبری برای مردم دارند؟ به این ویروس عنوان «ویروس عرفانی» می دهند. ویروسی که معتقدند قرار است وسیله اصلاح جهان و ناجی بشر باشد! اما ناجی شان حسابی بوی مرگ و بیماری می دهد.
از اصفهان به آناتولی و از آنجا به حلب سوریه رفت. در همان شهر با ملک ظاهر؛ پسر صلاحالدین ایوبی دیدار کرد. ملک ظاهر شیفته وی شد و او را به گرمی پذیرفت و از او خواست که در آنجا بماند. سهروردی پذیرفت و درس خود را در مدرسه حلاویه آغاز کرد. در همین مدرسه بود که شاگرد و پیرو وفادارش شمسالدین شهرزوری به او پیوست.
وی در جوانی به كشاورزی اشتغال داشته و از همان زمان آثار توجه و عنایت حضرت حق در وی نمایان بوده است؛ به نحوی كه در سیر انفسی از شدّت طلب و محبّت، مورد جذبه و لطف حضرت حق قرارگرفته و مجذوب سالك می شود. حاج محمداسماعيل دولابی با اشخاص بسياری از اهل معنويت و معرفت دوستی داشته و با بزرگانی مانند حضرات آیات شریف شیرازی، شاهآبادی، بافقییزدی، انصاری مجالست داشتهاند.
شیخ رجبعلی خیاط از چنان قدرت روحی در تربیت جان های مستعد برخوردار بود که آیت اللّه شاه آبادی - استاد امام خمینی قدس سره - در توصیف وی فرمود: ایشان انسان می سازد و تحویل می دهد.
کتاب «درآمدی بر مقامات سلوک» تحقیقی از گروه عرفان پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شد.