کمال شفیعی گفت: در حوزه تولید آثار ادبی فاخر با مفاهیم ارزشمند مذهبی و بهویژه عاشورایی برای کودکان و نوجوانان دستمان خالی است و متولیان امور فرهنگی و هنری باید در این زمینه برنامهریزی صحیحی داشته باشند.
علیرضا قزوه گفت: گفتمان ملی فرهنگ حماسه باید جریانی کاربردی باشد و در نگاه مردم تاثیر بگذارد. اگر به محتوای گفتمان حماسه ایمان داشته باشیم میتواند آینده انقلاب را رقم بزند.
یک شاعر با بیان اینکه انقلاب اسلامی در ادبیات بیشتر ظهور و بروز یافته است،گفت: با این وجود هنوز برای ادبیات انقلاب تئوریسین، فلسفه و مولفه های خاص نداریم.
رئیس حوزه هنری، در مراسم رونمایی از کتاب ترجمه «شعر مدرن ایران» گفت: امروز از زبانی که در همسایگی ایران حضور دارد، بسیار کم میدانیم. در حالی که شناخت زبان اردو باید از اولویتهای دانشگاههای کشورمان باشد.
نود و یکمین «عصرانه ادبی فارس» ویژه حسین احمدی در حالی برگزار شد که یکی از شاعران کودک و نوجوان حاضر در این مراسم از روند جشنواره شعر فجر در نپرداختن به شعر کودک و نوجوان گلایه کرد.
هشتاد و نهمین «عصرانه ادبی فارس» پاسداشت محمدباقر نجفزاده بارفروش در حالی برگزار شد که تاکنون بیش از ۶۰ جلد کتاب از او منتشر شده است.
هشتادوهفتمین «عصرانه ادبی فارس» ویژه مجید نظافت یزدی با حضور گسترده شاعران برگزار شود و از مقام ادبی و شعری او تجلیل به عمل آمد.
مراسم یادبود «دهر مندرنات» نویسنده و شاعر آثار مطرح در مدح رسول اکرم (ص) و خاندان پاک و مطهرشان که در روزهای اخیر دارفانی را وداع گفت با حضور رئیس حوزه هنری در حوزه هنری برگزار شد.
کمال شفیعی گفت: به نظرم محقق در کلمات ولخرج است، اقتصاد و کلمه را در اشعار به کار نبرده است و گاهی ساختار زبان هم به هم ریخته به نظر میرسد.
در مراسم رونمایی از چند کتاب با موضوع قدس پیام فرمانده سپاه برای نویسندهای که دانشنامه فلسطین را تألیف کرده، قرائت شد؛ سرلشکر پاسدار جعفری از تلاشهای مجید صفاتاج تقدیر کرد.
جمعی از اهالی ادبیات و نویسندگان متعهد كشور دوشنبه ۵ بهمنماه در آستانه برگزاری اختتامیه هشتمین جشنواره داستان انقلاب بر سر مزار زندهیاد امیرحسین فردی حاضر شدند.
نخستین دبیر جشنواره شعر انقلاب اسلامی از دلایل شکلگیری این جشنواره و ماهیت آنچه امروز «شعر انقلاب اسلامی» خوانده میشود، سخن گفت. او معتقد است هنوز برای تعیین تعریف دقیق «شعر انقلاب اسلامی» زود است.
کمال شفیعی، شاعر و پژوهشگر ادبی، گفت: هنوز ادبیات انقلاب اسلامی بهطور کامل ظرفیتها و قابلیتهای خود را معرفی نکرده و بروز نداده است، تنها بعد از بروز این ظرفیتها میتوان مولفههای دقیق شعر انقلاب را تعیین کرد.