درحالی افرادی چون فرح پهلوی و بهروز وثوقی از ماجرای شکنجههای ساواک سخن میگویند، پرویز ثابتی، سرشکنجهگر ساواک همواره سعی کرده این موضوعات را کتمان کند.
خاتمی قبل از آنکه حکم عدم پذیرش نماز بازیگران قبل از انقلاب را صادر کند، مدیر مسئولی روزنامه کیهان را بر عهده داشت که با انتشار مقالهای زمینه پایین کشیدن فیلم برزخیها را در دهه ۶۰ فراهم کرد.
مشکل «عزتی» این است که در حوادث آبان ماه ساکت بود. بعد ازسقوط هواپیما فحشمان نداد. در جشنواره فجر امسال مشکی نپوشید. او هنوز نفهمید که اگر فحش بدهد، عزیزتر میشود.
جالب است بداندید که محسن امیر یوسفی با ساختن تنها سه فیلم رئیس کانون کارگردان سینمای ایران شدهاست، آن هم فیلمهایی که بیش از آنکه فیلمهای تأثیرگذار و جریانساز باشند، به واسطه حواشی و جنجالهایی که
خواننده کابارهای و فراری، نسبت به خبر انتقادی روزنامه کیهان نسبت به ثبتنام وی در پایگاه تاریخنگاری سازمان سینمایی عکسالعمل نشان داد.
سازمان سینمایی در پایگاه تاریخ نگاری خود خواننده کابارهای و معشوقاشرف پهلوی را بهعنوان سینماگر شناسایی کرد.
اطلاعات بازیگران پیش از انقلاب از جمله بازیگرانی نظیر بهروز وثوقی و فائقه آتشین مشهور به گوگوش نیز به همراه تصاویر از ابتدا تا انتها درج شده و بدین ترتیب سازمان سینمایی به رسمیت شناخته شد.
آیا اتفاقات اخیر برای داروغه پندآموز نبود؟ با این روش و توییتهای اینچنینی ایشان بخش زیادی از حقوقشان را باید به وکیلشان پرداخت کنند.
در برنامه «هفت» شب گذشته در بخش میز نقد درباره آثار مرحوم علی حاتمی گفته شد که حیا و نجابت ایرانی در آثار این فیلمساز بسیار خوب بوده و هیچ کس مثل علی حاتمی، حیا را به خوبی درنیاورده است.
چیزی به نام «هنر انقلاب» نداریم، لفظ درست این عبارت «هنر انقلاب اسلامی» است که در عمق خود مفاهیم و معنای عمیقی دارد و این مفاهیم در خدمت «جمهوری اسلامی ایران» است و مسلما دافعه و جاذبهای به همراه خواهد داشت.