آیین نقد و بررسی رمان «خلوت مدیر» نوشته علیاکبر والایی عصر فردا چهارشنبه 10 مرداد برگزار میشود.
دبیر هشتمین جایزه ادبی یوسف(داستان کوتاه دفاع مقدس) منصوب شد.
سخنگوی انجمن قلم ایران با اعلام زنگ خطر بزرگ فرهنگی گفت: امسال دیدیم برخی آثار با وجود اینکه تیراژ چند صد نسخهای در آمارشان ذکر شده بود اما اساسا در بازار موجود نبودند و ناشر اعلام میکرد نسخ بسیار محدودی را روانه بازار کرده است و این مسئله تهیه کتاب را سخت کرد.
سلسله نشستهای تخصصی هفته پژوهش و هنر انقلاب اسلامی از سوی حوزه هنری در سه بخش مجزای «شعر»، «داستان» و «خاطرهنگاری» با حضور صاحبنظران و جمعی از اصحاب رسانه برگزار خواهد شد.
کامران پارسینژاد با اشاره به چاپ رمان تازهاش «شب دنیا» گفت: در ورود به مباحث اسطوره و وسوسههای اسطورهها در اثر تازهام، «کمدی الهی» دانته کمک بسیاری به من کرد و در واقع از شخصیتهای این اثر در فضای دفاع مقدس کشورمان استفاده کردهام.
رمان «شب پنجم» با حضور نویسنده اثر، فریبا انیسی و کامران پارسینژاد به عنوان منتقد و مجید اسطیری کارشناس مجری، دوشنبه 23 مردادماه در حوزه هنری مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
نویسنده «بگو ببارد باران» گفت: من کاری انجام ندادم و کار اصلی را شهدا انجام دادهاند و امیدوارم شهدا از من بپذیرند.
تازهترین اثر کامران پارسینژاد به همراه محققی دیگر از سوی انتشارات علمی فرهنگی تا چندی دیگر منتشر میشود.
همسر شهید ستاری گفت: پارچهای برای دوختن لباس مجلسی خریده بودم اما فرصت نشد بدوزم. شب مراسم فرا رسید و بدون لباس نمیتوانستم شرکت کنم؛ اما بدون اینکه بدانم منصور لباس را دوخته بود. انگار ماهرترین خیاط آن لباس را برای من دوخته بود.
نویسنده رمان «برج ۱۱۰» گفت: اگر کمی و کاستی در اثر من وجود دارد به من مربوط است و علی(ع) و خدای او شاهدند که با قلب خود نوشتم.
نویسنده رمان «وقت جنگ دوتارت را کوک کن» گفت: اکنون که سالهاست از برگزاری جشنوارهای با نام حبیب میگذرد، دستاندرکاران آن کتابهایی در مورد این شخصیت خلق کنند زیرا به نظرم رسید این شخصیت میتواند اسوه داستاننویسان مسلمان باشد.
کامران پارسینژاد به تازگی کتاب «در زندگی حبیب»؛ زندگینامه داستانی شهید غنیپور را منتشر کرده است. این کتاب به صورت غیر مستقیم به شکلگیری یک جریان در ادبیات انقلاب اسلامی میپردازد.
زندگینامه شهید حبیب غنیپور از جمله شهدای هنرمند کشور با حضور چهرههای ادبی رونمایی خواهد شد.
نویسنده «سیمرغ سهند» گفت: من از دیرباز به شهریار علاقه داشتهام و در خصوص زندگی استاد شهریار آن چیزی که برای من اهمیت داشت این بود که شهریار لای پنبه بزرگ نشده بود.
محمدرضا شرفیخبوشان اظهار داشت: تیراژ کم کتاب تقصیر نهادها و سازمانها نیست مادامی که همه ما هیجان دانایی را در خود ایجاد نکنیم، به نتیجه مطلوب نمی رسیم، کتاب در جامعه ما گران نیست و ارزانتر از آن چیزی نداریم.
شصت و هشتمین «عصرانه ادبی فارس» ویژه محمدرضا شرفی خبوشان در خبرگزاری فارس برگزار میشود.