اکبر خلیلی گفت: دوستان نویسنده من از همه جا کاملاً ناامید شده بودند زیرا مراکز فرهنگی که درست شده بود سعی میکردند از ما بندگانی به وجود آورند که مطیع آنها باشیم و مطابق میل آنها بنویسیم.
نویسنده دفاع مقدس گفت: دو شخصیت در زندگی من تأثیر داشتند، یکی از آنها امام خمینی (ره) بود و دیگری حاج احمد متوسلیان که در مرحله اول به چشم کار به سمت او رفتم اما اکنون با او زندگی میکنم.
شب «شعر و هنر» گرامیداشت یاد شهید محسن حججی با نام «سر به راه» با حضور خانواده شهید و جمعی از هنرمندان در نخلستان سازمان اوج برگزار شد.
اکبر خلیلی از انتشار اثرش با شمایلی جدید خبر داد و گفت:«ترکههای درخت آلبالو» با تصویر جدید روی جلد از سوی انتشارات شهراب منتشر خواهد شد.
اکبر خلیلی نویسنده رمان «ترکههای درخت آلبالو» در یادداشتی که بر کتاب «ملاصالح» نوشته، شخصیت این کتاب را اسطورهای طلایی و شکست ناپذیر خوانده و او را شهید زنده خطاب کرده است.
نود و چهارمین «عصرانه ادبی فارس» ویژه تجلیل از «ملاصالح قاری» و رضیه غبیشی نویسنده کتاب «ملاصالح» با حضور جمع کثیری از اهالی فرهنگ دفاع مقدس برگزار شد.
از زماني كه دولت یازدهم شكل گرفت، حركتهايی در جامعه مطرح شد. مثلا در فضای ادبیات میبينيم كه برای شخصيتهايی كه تا ديروز از ایران فراری بودند، بزرگداشت میگيرند اما كارهای بچههای مذهبی و انقلابی را پس ميزنند. بچههايی كه به عنوان افراد اصلی ادبيات داستانی و پايهگذار آن بودند را يكی يكی عقب میرانند.
اکبر خلیلی طی یادداشتی برای فیروز زنوزی جلالی که این روزها در بستر بیماری است نوشت: فیروز جلالی زنوزی، آخرین سردار تنهاییهای قلم انقلاب نیست ...!
کتاب «انسان، رزمنده، نویسنده» تاریخ شفاهی گلعلی بابایی نقد و بررسی میشود.
هشتاد و نهمین «عصرانه ادبی فارس» پاسداشت محمدباقر نجفزاده بارفروش در حالی برگزار شد که تاکنون بیش از ۶۰ جلد کتاب از او منتشر شده است.
نویسنده رمان «برج ۱۱۰» گفت: اگر کمی و کاستی در اثر من وجود دارد به من مربوط است و علی(ع) و خدای او شاهدند که با قلب خود نوشتم.
کتاب «لذت با بوی باروت» حاصل ۹ گفتوگوی محمدمهدی خالقی، نویسنده، پژوهشگر و مستندساز انقلاب اسلامی با ۹ هنرمند، شاعر و نویسنده انقلاب اسلامی است که به همراه پاورقی های تحقیقی در قالب کتاب منتشر میشود.
کتاب «لذت با بوی باروت» مجموعه گفتگو با هنرمندان ادبیات اسلامی به همت محمدمهدی خالقی از سوی دفتر نشر معارف منتشر شد و همزمان با برگزاری اکران فیلمهای «جشنواره مردمی فیلم عمار» در سراسر کشور توزیع خواهد شد
دبیر عصرانه ادبی فارس گفت: جنگ امروز، جنگ فرهنگی است و باید لباس رزم پوشید و متحد بود، بنابراین یکی از اهداف مدنظر عصرانه های ادبی، تقویت جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی است.
پنجاه و هشتمین «عصرانه ادبی فارس» ویژه تجلیل از حمید سبزواری پدر شعر انقلاب در خبرگزاری فارس برگزار میشود.
مولف کتاب «از صدای سخن شعر» گفت: به سخنانی که در این مجلس گفته شد دلخوش نیستم و از همینرو سعی میکنم به تعریف شنیدن عادت نکنم. 17 ساله بودم که از پیشوا به تهران آمدم تا قیصر را ببینم. شعرهایم را پیش او بردم. گفت تو شعر نگو.
کتاب «لذت با بوی باروت» مجموعه گفتگو با هنرمندان انقلاب اسلامی است که به همت محمدمهدی خالقی از سوی دفتر نشر معارف منتشر شده و همزمان با برپایی جشنواره عمار توزیع خواهد شد.