ساترا برنامه جوکر ۲ و سریال غربت را فاقد مجوز اعلام کرده و فرآیند جلوگیری از انتشار آنها را نیازمند برخورد مراجع قانونی دانست.
فعالیت پلتفرمهای قانونگریز که وابستگی آنها به دشمنان ایران برملا شده است، فعالیت سکوهای سالم و مفید را که به مراتب فراتر از پلتفرمهای وابسته است با دشواری روبرو می کند. چرا نباید مدیریت این سکوها تحت نظارت دولت به افراد صاحب صلاحیت سپرده شود؟!
مگر امکانات و ظرفیتهای مورد استفاده پلتفرمها متعلق به نظام نیست؟! بنابراین چرا مالکیت و مدیریت آنها نباید در اختیار نظام نباشد؟! میفرمایند به نیروی کارآزموده نیاز است. بسمالله! مگر مدیران کنونی این پلتفرمها شقالقمر میکنند؟! توان و هوشمندی نیروهای متعهد و پا به رکاب ایران اسلامی را دستکم نگیرید.
طی سالهای اخیر همواره تنظیمگری، صدور مجوز و نظارت بر پلتفرمهای نمایش خانگی بر عهده ساترا (بازوی اجرایی رسانه ملی) بوده است؛ حال با یادآوری آن در مصوبهای که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی صادر شد، این موضوع بحث اصلی میدان فرهنگ و هنر کشور شده و رسانههای معاند تلاش کردند برای این مصوبه حاشیه بسازند.
در بالیوود طی سالهای اخیر به علت روی کارآمدن نخستوزیر اسلامستیز، آثار زیادی ضد اسلام و شریعت ساخته شد که «سوپراستار مخفی» یکی از این آثار است که در پلتفرم نماوا این اثر به صورت دوبله به نمایش درآمده بود.
این قسمت از سریال شبکه مخفی زنان که شعار «زن، قدرت، شکوه» که نسخه آزمایشی شعار «زن، زندگی، آزادی» است در ۴ شهریور ماه دست کم یک ماه قبل از آشوبهای سراسری منتشر شد.
طبق اخبار غیر رسمی، ساترا به دلیل پیروی نکردن این دو رسانه صوت و تصویر آنلاین از دریافت مجوزهای لازم برای انتشار محتوای خود، مجوز آنها را باطل کردهاست.
مجموعه «خاتون» با وجود وعده قبلی مبنی بر پخش در روز 6 دی، هنوز به انتشار نرسیده و در این بین بیش از همه مخاطبان هستند که متضرر شده اند.
اهالی تلوبیون عقیده دارند که ویاودیها نه از نظر زیرساخت، نه محتوایی و نه تعداد کاربر با تلوبیون قابل قیاس نیستند. در واقع عقیده آنها بر این است که تلوبیون از ابتدا بوده و هر پلتفرمی آمده تا با تلوبیون رقابت کند.
ساترا با ارسال تذکر کتبی، ممنوعیت نمایش تبلیغاتی را که مشوق خروج سرمایه انسانی، فکری و مالی از کشور باشد، به رسانههای متخلف ابلاغ کرد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر از درآمد ۲۰۰ میلیارد تومانی یک پلتفرم در ماه، از شبکه نمایش خانگی داد.
خشونت، قتل، جنایت، مصرف مشروبات الکی، حقوق کودک و نوجوان و… امروز در تولیدات این سرویسها رعایت نمیشود که کشورهای لائیک نیز به آن پایبند هستند! چطور برخی در کشور ما به این رها بودن افتخار میکنند!
بررسی شکایات واصله مردمی پیرامون عملکرد ترافیکی و نحوه تعیین تعرفه مواردی از ارائه کنندگان سرویس های خدماتی صوت و تصویر در فضای مجازی مانند نماوا، فیلیمو در دستور کار امروز نمایندگان قرار داشت.
با تلاش وسیعی که برای برقراری صلح و امنیت در سوریه صورت میپذیرد، برخلاف سیاست کلان جمهوری اسلامی، فیلیمو، فیلم جنگ خصوصی را با هدف متهم کردن بشار اسد به کشتار غیرنظامیان منتشر میکند.
صبح امروز کیهان خبری را با این تیتر منتشر کرد: عدم تمکین سازندگان یک سریال نمایش خانگی از نهادهای نظارتی!
بازگشایی سینماها با اما و اگرهای فراوانی روبهرو است و شایعات در فضای مجازی بیداد میکند.
آیا عزیزان در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نگران ظرفیتهای فیلم برای ایجاد سوءتفاهم و دامن زدن به خشونت نیستند؟
امامی درباره سوالی مبنی بر ابهام ماجرای دانلودهای غیرقانونی گفت: اتفاقی که برای آن رخ داد با مداخله ما صورت نگرفته بود و هیچ شکایتی از سوی ما نشده بود. من از دادستانی مساله را پرسیدم که گفتند به خاطر مشکلات محتوایی و کپیرایت داخلی باید از دسترس خارج میشدند.