پهپادهای اسکرامبل نیروی پدافند هوایی ارتش با موفقیت پهپادهای مهاجم نیروی حملهور را با هماهنگی و تحت کنترل شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور رهگیری و منهدم کردند.
در جریان رونمایی ارتش از ناو دسته پهپادبر خود، با فهرستی بلند از پرندههای بدون سرنشین شناخته شده و ناشناسی روبرو هستیم که طیف گستردهای از تواناییهای شناسایی و عملیاتی را برای نداجا به همراه دارند.
در جریان رونمایی از اولین شهر زیرزمینی متعلق به ارتش جمهوری اسلامی ایران، انواع پرنده های بدون سرنشین دوربرد شامل فطرس، کمان و آرش مستقر شده بودند تا بتوانند ماموریتهای ویژه و راهبردی را انجام دهند.
یک وبگاه تحلیلی صهیونیستی نوشت، تل آویو نگرانی فزایندهای در مورد پهپادهای ایران دارد، زیرا ایرانیها راههای غلبه بر سامانههای پدافند هوایی اسرائیل را ایجاد کردهاند.
یک نشریه آمریکایی با اشاره به توانمندی یگانهای پهپادی ایران نوشت، ایران از بسیاری از کشورهایی که دو یا سه برابر بیشتر برای امور دفاعی هزینه میکنند، هواپیماهای بدون سرنشین بیشتری تولید میکند.
جانشین نیروی پدافند هوایی ارتش از کاهش هزینههای کشور با بکارگیری پهپادهای رهگیر و عدم نگرانی از بابت اجرای عملیات جنگ الکترونیک و اخلال الکترونیکی از سوی دشمنان میگوید.
نیروهای مسلح در سال ۱۳۹۹ چه در میدان تأمین امنیت و افزایش توان دفاعی کشور و چه در میدان مبارزه با کرونا نقشی بیبدیل و در برخی موارد بیسابقه را ایفا کردهاند.
سطح مقطع راداری اعلام شده برای موشک کروز آمریکایی تاماهاوک حدود ۰.۵ متر مربع است اما RCS کمتر به همراه توان پروازی در ارتفاع ۱۰ متری، مقابله با مبین را برای هر سیستم دفاع هوایی بسیار مشکل میکند.
پهپادهای کرار با تجهیز به بمبهای هدایت ماهوارهای یاسین و بالابان به تسلیحات دورایستایی مجهز شدهاند که توان تهاجم به اهداف زمینی آنها را بیشتر میکند.