آیا حضور چند عکاس و فیلمبردار با تجهیزات حرفهای در صفحات متعلق به این افراد، صرفاً با هدف ضبط فیلم و تولید پستهای اینستاگرامی از "فانتزیهای غیراخلاقی یک پسر خردسال" معقول به نظر میرسد؟
ساسان یافته ملقب به ساسی مانکن در سالهای اخیر با انتشار چند ویدئو و راهاندازی چند چالش و دعوت از کودکان و نوجوانان برای همراهی با آثارش تلاش کرد تا آنها را مخاطب اصلی آثار خود قرار دهد.
اتفاقا این جنس ابتذال قورباغه پیچیدهتر و چهبسا خطرناکتر باشد، یک کار معمولی ببینیم و گمان کنیم یک اثر «هنری» دیدهایم. یک کار معمولی بسازیم و گمان کنیم؛ «خفنیم»!
انتشار یک ویدیو از فردی وابسته به فرقه شیرازیها در فضای مجازی بار دیگر نگاهها را به سوی این فرقه و افراطگراییهای آنان متوجه ساخت؛ شیرازیهایی که مروج قمهزنی هستند، اکنون با لیس زدن ضریح امام رضا
حضرت آیت الله خامنهای به ۱۶ استفتاء مقلدان خود درباره فاطمیه پاسخ دادهاند که پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری اقدام به انتشار متن پرسش و پاسخ آن کرده است.
به نظر میرسد معاونت سینمایی و وزارت ارشاد نسبت به فیلمهایی که این روزها در حال اکران است بیتفاوت هستند، اینکه این گونه فیلمها چگونه پروانه ساختِ سینمایی میگیرند تعجببرانگیز است.
«رحمان ۱۴۰۰» نه فقط از منظر عدم ارائه یک قصه منسجم و پرکشش بلکه از منظر استفاده از عناصر تبلیغاتی فیلم نیز به نوعی دچار غش در معامله شده است! آنچنان که با وجود پیشروی قصه فیلم بر مبنای ۳ شخصیتی که یکتا ناصر، سعید آقاخانی و بهرام افشاری ایفاگر نقش آنها هستند، در مواد تبلیغاتی فیلم بیش از همه بر حضور مهران مدیری و محمدرضا گلزار تاکید شده است؛ این در حالی است که مجموع نقشآفرینی این دو چهره در فیلم کمتر از چند دقیقه است.
یامینپور معتقد است: بسیاری از مجریها و برنامه سازان صداوسیما عضوی از جامعه ارتباطی شبهروشنفکری هستند؛ آنها حتی از نظر اقتصادی منافع مشترکی با طبقه سرمایهدار قلمرو هنر و سینما دارند. آنچیزی که مجری شبکه "شما" را به ارتکاب این رفتار مصمم میکند، همان چیزی است که رفتار او را ارزیابی و او را تایید خواهد کرد.
یک کارشناس دینی: برای پرورش نسل امام رضایی از کودکی شروع کنیم
عرصه نمایش طی سالیان گذشته روزگار پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشته است. در حالی که قبلا شاهد کمبود سالن های برگزاری و امکانات بودیم اما حالا با بهبود این موضوعات شاهد معضلات دیگری هستیم
نادر فتورهچی گفت: برای من باورپذیر نیست که 38 سال پس از انقلاب در این کشور شاهد زندگی اشرافی و طاغوتی و «لاکچری» بر حسب فرهنگ کشورهای حاشیه خلیج فارس باشیم که زمانی به این سبک زندگی «اسلام آمریکایی» گفته میشد.
نوع گريم و لباسهاي بازيگران نمايشنامه «پينوكيا» آنقدر زننده و غيرقابل توجيه است كه هيچ تفاوتي نسبت به اجراي همين نمايش توسط بازيگران غيرمسلمان و در كشوري غير از كشور خودمان- كه رعايت حدود و الزامات شرعي واجب و ضروري نيست- ندارد.