شب گذشته همزمان با قسمت آخر پایتخت، میزان جستجوی یک عبارت خاص در گوگل رکورد زد.
روزی میرسد که با تمام وجود فریاد میزنیم «من یک ربات نیستم»، اما هیچکس باور نمیکند. هوش مصنوعی ما را ویرایش کرده است! صدا، فکر، و حتی احساساتمان را هم بازنویسی کرده است! ما هنوز نفس میکشیم، اما شاید دیگر «خودمان» نیستیم!
طبق آمار روایت مدیریت در زیستبوم فناوری ایران، فقط مردانه نیست و ردپای زنان در برخی حوزهها پررنگتر از سایر بخشهاست.
درحالیکه رقابتهای فضایی در منطقه و جهان شتاب گرفته، ایران هم در تدارک اجرای چهار مأموریت مهم فضایی در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ است؛ از پرتاب ماهواره سنجشی و مخابراتی گرفته تا استفاده از ماهوارهبر بومی.
گوگل که در حال حاضر با حملات رگولاتوریهای سراسر جهان به علت انحصارطلبی و نقض حقوق مالکیت معنوی مواجه شده، به دنبال شکلدهی به افکار عمومی و سیاستهای هوش مصنوعی قبل از تصویب جهانی مقررات هوش مصنوعی است.
در دورانی که جوانان ایرانی به دنبال تحصیل در بهترین دانشگاههای جهان هستند، موسساتی با تبلیغات فریبنده و وعدههای دروغین، فرصتی برای سوءاستفاده از این اشتیاق فراهم کردهاند.
مدیران «آپارات» و «نشان» این روزها، در خصوص نقش فیلترینگ در رشد این پلتفرمها ادعاهایی میکنند که با گفتههای سالهای قبل خودشان در تناقض است.
با توجه بهسرعت گرفتن استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در جوامع لازم است برای کاهش خطرات ناشی از آن دولتها نظام تنظیمگری و قانونگذاری را برای آن با سرعت بیشتری رد پیش گیرند.
با پرتاب 2 ماهواره کوثر و هدهد، ایران اولین گام برای رسیدن به شکلگیری منظومه ماهوارهای «دو نما» را پشت سر خواهد گذاشت؛ منظومه ماهوارهای که کمک میکند در شرایط بحرانی تصمیمگیری برای مدیران در کمترین زمان ممکن باشد.
محققان کشور موفق به بومیسازی یک فناوری شدهاند که پسماند را به گازهای قابل اشتعال و ارزشمند تبدیل میکند.
فناوران یک شرکت دانشبنیان موفق به ساخت محصولی شدهاند که میتواند در نظام ارجاع جای پزشک عمومی را بگیرد.