سرویس تلنگر: رادیو رژیم صهیونیستی در گزارشی انتقادی گفت: «هرتسوگ که در اتحادیه قضات این رژیم سخن میگفت، نتانیاهو (نخستوزیر) را به دیکتاتوری به سبک چائوشسکو در رومانی متهم کرد و گفت: او با گذراندن قانونی که هفته گذشته در مجلس به تصویب رساند، میخواهد سازمان ملی رادیو و تلویزیون کشور را منحل کند و حتی میخواهد برنامهسازان رادیو و تلویزیون ملی را نیز از هرگونه انتقاد و اظهار نظر درباره سرنوشت این سازمان بازدارد.
نیکولای چائوشسکو، سیاستمدار کمونیست رومانیایی، رئیس جمهور و حاکم مادام العمر این کشور بود، دوران حکومت او در رومانی با سرکوب و روشهای خشن گره خورده بود و گفته میشود رومانی در آن هنگام سرسختترین حکومت استالینی در بلوک شوروی را دارا بود.
رادیو رژیم صهیونیستی درخصوص سخنان این مخالف اسلام افزود: «هرتسوگ گفته است که دولت کنونی کار را به مبارزه با اهالی فرهنگ و هنر کشور کشانده و وزیر فرهنگ هر روز که از خواب بلند میشود برای نویسندگان و هنرمندان کشور خط و نشان میکشد و وزیر دادگستری این دولت قضات را تهدید میکند و خود نخست وزیر نیز میخواهد دیکتاتوری مطبوعاتی ایجاد کند».
دوران دیکتاتوری در سیاستهای اسرائیلی تمام شده است!
هرتسوگ در ادامه انتقاد از سیاستهای رژیم صهیونیستی گفت: «بدانید که دوران دیکتاتوری به سبک چائوشسکو در سیاست اسرائیلی تمام شده است». به گفته هرتسوگ «وقتی شهروندان عادی میبینند که دولتشان اینگونه قانون را مورد بیاعتنایی قرار میدهد و یا قانون را تحریف میکند، آنها نیز میگویند ما هم خودمان خود قانون هستیم؛ دولت میکند، چرا ما نکنیم؟»
به گزارش رادیو دولتی رژیم صهیونیستی نتانیاهو برای نخستینبار اعلام کرده است که در مصاحبههای سنتی سالیانه به مناسبت سال نو عبری شرکت نمیکند و به هیچ شبکه رادیویی و تلویزیونی و یا روزنامه کشور مصاحبه نمیدهد. اهالی رسانه در داخل انتقاد میکنند که نتانیاهو از رو در رو شدن با خبرنگاران داخلی خودداری میکند و تنها میخواهد تبلیغات مورد نظر خود را بیان دارد.
این رسانه معارض که با موج شدید انتقادات علیه دولت مواجه شده است به پوشش خبری اعتراضات پرداخته و گفته است: خبرنگاران و دستاندرکاران مطبوعات و نیز قضات و حقوقدانان در روزهای گذشته انتقادهای شدیدی را متوجه نتانیاهو و دولت او به خاطر قانون انحلال سازمان ملی رادیو و تلویزیون و گنجاندن بندی در آن در ممنوعیت انتقاد از این امر از سوی برنامهسازان این سازمان کردند. انتقادها چنان شدید بود که نتانیاهو بعد از دو روز، این بند قانونی را لغو کرد و از آنجا که این وضع وزیر سرپرست سازمان ملی رادیو و تلویزیون را بهعنوان یک عنصر ضد آزادی به تصویر کشیده بود، این وزیر هم جمعه گذشته از این مقام استعفاء داد.
مشکل اصلی ایران است نه اوباما!
همچنین مئیر داگان، رییس پیشین موساد تازیانه انتقاد را بر نخستوزیر نواخت و به انتقاد آشکار از سیاستهای دولت رژیم صهیونیستی زبان گشود و گفت: «مخالفتها و انتقادهای من از نخست وزیر و دولت او بر هیچ کسی پوشیده نیست و اکنون نیز نماینده دولت نیستم و با آن کاری ندارم».
رییس پیشین موساد که نگران به خطر افتادن موجودیت این رژیم نامشروع است، سخنرانی شش ماه پیش نخستوزیر رژیم اشغالگر قدس در کنگره آمریکا را «مزخرف» نامید و گفت: «مشکل اصلی ایران است نه اوباما» اما نتانیاهو مخالفت با رویه آمریکا در مورد برنامه اتمی ایران را به نزاع شخصی با رییسجمهوری آمریکا مبدل کرد.
رادیو رژیم صهیونیستی همچنین افزود: «همزمان عامی آیالون رییس پیشین شباک، سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، در مقالهای در روزنامه نیویورک تایمز علیه نتانیاهو سخنانی را منتشر کرد و نتانیاهو را فرا خواند که از درگیر شدن با پرزیدنت اوباما بر سر ایران دست بردارد و ابراز نگرانی کرد که دولت کنونی اسرائیل روابط راهبردی با آمریکا را با چالش روبرو کرده است».
شایان ذکر است در رزوهای اخیر مقام معظم رهبری با اشاره به جعلی بودن دولت صهیونیستی فرمودند: «برخی صهیونیستها گفتهاند با توجه به نتایج مذاکرات هستهای، 25 سال از دغدغه ایران آسوده شدهایم اما ما به آنها میگوییم شما 25 سال آینده را، اصولاً نخواهید دید و به فضل الهی، چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.»
با توجه به تنفر جهانی از رژیم منحوس صهیونیستی و اختلافات داخلی این رژیم باید امیدوار بود با روحیه اسلامی مبارزه، حماسی و جهادی که مقام معظم رهبری فرمودند، نابودی این رژیم زودتر فرا برسد.