به گزارش حلقه وصل، قرنهاست که خورشید تابناک اسلام بر قلههای بشریت تابیدن گرفته و در حال فتح دلهای شیفته و ضمیرهای روشن است و بدخواهان اسلام، از همان روزهای نخستین، در حال فتنه انگیزی علیه این دین مهرورزی و محبت بوده و هستند.
تلاشهای مذبوحانه مستکبران و صهیونیزم بینالملل که در سالهای اخیر، رشد بیسابقه گرایش به اسلام در جهان معاصر را بر نتابیدهاند، دلیلی واضح بر عظمت این دین و شخصیت بیبدیل پیامبر عاطفهها و پدر خوبی بوده و درخشش چهره تابناک نبوی(ص)، خواب شبپرستان کوردل را بر آشفته ساخته و گویی، بقای خود را در فنای این حقیقت عالم گیر میدانند و در راستای تخریب چهره حقیقی دین و معرفی وارونه اسلام عزیز و نبی مکرم اسلام(ص) از هیچ تلاشی دریغ نکردهاند.
اقدامات شنیع اذناب کفر در توهینهای مکرر و چندین باره به ساحت نبوی(ص)، قرآن کریم و اسلام جاویدان، گاهی در قالب کاریکاتور، گاهی فیلم و مقاله و گاهی نیز در قالب سرمایهگذاری و تدوین برنامههای عوام فریبانه جهت جلوگیری از سوق پر سرعت و عاشقانه آزادیخواهان و روشن ضمیران عالم به جانب دین مبین و پیامبر امین(ص) بوده است و توطئه جهت ایجاد تفرقه و مقابله با برنامههای فرهنگی وحدتآفرین، قطعا و بلاشک، از جانب صهیونیزم سفاک و معاندان کینهورز اسلام بوده و هیچ هدفی جز توقف حرکت توفنده اسلام در تسخیر قلوب بشریت نداشته و ندارد.
هنر بهعنوان یک عامل نافذ، ابزاری کم رقیب در القاء نیّات بانیان هر نوع تفکری بوده و استفاده از هنر، ضرورتی اجتناب ناپذیر جهت ترویج تفکرات و اثر بخشی هر چه بیشتر در اذهان مخاطبان میباشد و کثرت مخاطبان آثار هنری در جهان، میتواند هنرمندان متعهد را، به جهادی مقدس در دفاع از کیان دینی و ارزشهای بیبدیل اسلامی دعوت نماید.
بیشک فیلم سینمایی محمد(ص)، اثر استاد مجید مجیدی نقشی بسیار ارزنده در ارائه چهره حقیقی از دین اسلام، آنهم در روزگار وانفسای فتنههای کبیر علیه این آیین جهانگیر خواهد داشت و ارائه تقریبیترین وجه ممکن این فیلم ارزشی، که بزرگترین پروژه سینمایی ایران است میتواند، زمینه اکران بینالمللی فیلم مذکور را فراهم ساخته و علاوه بر دفع فتنههای معاندان اسلام در تخریب چهره نبی مکرم اسلام(ص)، به یک عامل وحدت بخش در جهان اسلام تبدیل شود.
اما جریانهای تندرو سلفی در مصر، کویت و همچنین در عربستان سعودی صدای خود را علیه این فیلم اسلامی بلند کردهاند، در حالی که به گفته مجیدی هیچکدام هنوز فیلم را ندیدهاند و قضاوت پیشینی درباره آن دارند.
به منظور شناسایی هر چه بیشتر نقاط ضعف و قوت و رفع اشکالات احتمالی برای نمایش جهانی فیلم، اکران اختصاصی فیلم محمدرسولالله(ص) در قالب همایش «رحمه للعالمین» در دستور کار دبیرخانه شورای برنامهریزی قرار گرفت و اسفندماه سال گذشته، 83 نفر از علمای برجسته شامل اعضای شورای برنامهریزی، ائمه جمعه و جماعات و مدرسین حوزه و دانشگاه اهل سنت از استانهای سیستان و بلوچستان، خراسان، هرمزگان، بوشهر، گلستان، کردستان، آذربایجان غربی، فارس و کرمانشاه با دعوت دبیرخانه شورای نمایندگان ولیفقیه در مناطق قومی جهت حضور در همایش و دیدار با کارگردان فیلم محمد رسولالله(ص)، به مراسم اکران این فیلم فاخر دعوت شدند.
در این مراسم که با حضور دبیر و اعضای شورای برنامهریزی مدارس علوم دینی اهلسنت برگزار گردید، کارگردان فیلم سینمایی محمد رسولالله(ص) با بیان بخشهایی از تلاش عوامل این فیلم گفت: من با ساختن این فیلم، سعی کردم چهره واقعی نبی مکرم اسلام(ص) را به جهانیان معرفی کنم.
مجید مجیدی در ادامه ضمن تقدیر از اهتمام علمای مذاهب اسلامی و قدردانی از حساسیتها و دغدغههای این نهاد ارزشی افزود: مسلمانان حرفهای زیادی در معرفی تاریخ اسلام دارند و من دست یاری به سوی علمای دینی دراز میکنم تا با کمک شما بتوانیم در این وانفسای فتنههای مختلف علیه اسلام، جریان ارائه قرائت صحیح از اسلام و شخصیت ممتاز نبی مکرم اسلام(ص) را به نهضتی جهانی تبدیل نموده و پرچم درستی از اسلام عزیز بر قلههای جهان برافراشته کنیم.
با آغاز پخش فیلم سینمایی محمد(ص)، فضایی معنوی در سالن نمایش فیلم به وجود آمد و جمع کثیری از علمای اسلامی، با چشمانی اشکبار که حاکی از عشق به ساحت قدسی نبی مکرم اسلام(ص) و رسول مهربانیها بود، جلوههایی از زندگی پیامبر رحمهللعالمین را در پرده سینما به تماشا نشستند.
بعد از تماشای فیلم، طی ارزیابی صورت گرفته، علمای اهل سنت خراسان و علمای اهل سنت کردستان و آذربایجانغربی پردازش محتوایی و هنری میلاد و شیرخوارگی پیامبراکرم(ص) را بهعنوان یکی از عناوین مثبت فیلم عنوان کردند.
علمای اهل سنت کردستان و آذربایجانغربی هم معرفی مناسب شخصیت حضرت آمنه(س)، حلیمه سعدیه(س) و حضرت ابوطالب(ع) را از محاسن این فیلم دانستند.
همچنین برتری واضح این فیلم ایرانی بر فیلم قدیمی محمد رسولالله(ص) مزیتی است که علمای اهل سنت کردستان و آذربایجانغربی و علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان نسبت به آن اذعان داشتند.
علمای اهل سنت خراسان، علمای اهل سنت جنوب ایران، علمای اهل سنت کردستان و آذربایجانغربی، علمای اهل سنت هرمزگان و علمای اهل سنت گلستان، پردازش هنری مناسب داستان حمله سپاه ابرهه به مکه را بهعنوان یکی از نکات مثبت فیلم محمد رسولالله(ص) عنوان کردند.
نشان دادن جلوههای مناسبی از رحمهللعالمین بودن پیامبراسلام(ص)، یکی دیگر از مطالبی است که علمای اهل سنت بوشهر، علمای اهل سنت خراسان، علمای اهل سنت جنوب ایران، علمای اهل سنت کردستان و آذربایجانغربی و علمای اهل سنت هرمزگان آن را بیان کردند.
علمای اهل سنت بوشهر، علمای اهل سنت جنوب ایران و علمای اهل سنت هرمزگان طراحی لباس، شهرک تاریخی، استفاده از تکنولوژی روز و استفاده از بازیگران خوب را دیگر مزیت این فیلم دانستند.
همچنین علمای اهل سنت خراسان، علمای اهل سنت کردستان و آذربایجانغربی معرفی مناسب و تأثیرگذار شخصیت پیامبر اسلام(ص) در ابعاد جهانی را یکی از نقاط قابل توجه این فیلم میدانند.
به چالش کشیدن مشرکین و یهودیان مخالف اسلام در این فیلم مورد توجه علمای اهل سنت خراسان و علمای اهل سنت گلستان قرار گرفته بود.
لازم به ذکر است، بسیاری از علمای اهل سنت شرکت کننده در این برنامه، در پایان، از تلاش ماندگار و ارزشی کارگردان بزرگ سینمای ایران تقدیر نموده و در راستای جهانی شدن پخش این فیلم، نکاتی را در قالب پیشنهاد، به معاونت فرهنگی و امور روحانیون دبیرخانه شورای نمایندگان ولی فقیه در مناطق قومی ارائه نمودند و این نظرات در اسرع وقت در اختیار کارگردان فیلم محمدرسولالله(ص) قرار گرفت.