به گزارش سرویس استان های حلقه وصل، سلسله نشستهای «روایت ماندگار» با محوریت نخست «روایت تجربه حضور فعالان مردمی و جهادی در جریان سیل اخیر خوزستان» توسط مؤسسه آموزشی و پژوهشی صراط انقلاب وابسته به مرکز فرهنگی جهادی عصر ظهور شامگاه گذشته 31 اردیبهشت ماه در مسجد الغدیر اهواز برگزار شد.
در این مراسم حجتالاسلام علی مرشدیان مسئول قرارگاه جهادی مرکز عصر ظهور اهواز اظهار داشت: سیل سبب برکت برای استان خوزستان شد به طوری که مردم مناطق مختلف نسبت به محرومیت استان خوزستان آگاهی پیدا کردند.
وی با بیان اینکه ستاد به معنای تقسیمبندی کارها به نحو احسن است، بیان کرد: در سیل خوزستان آیا همافزایی بین ستادهای مختلف وجود داشت؟ بنابراین در بحرانهای آینده نیازمند ستادی به نحو احسن هستیم.
مسئول قرارگاه جهادی مرکز عصر ظهور اهواز بیان کرد: 284 روستا بر اثر سیل اخیر به زیر آب رفتند همچنین 100 هزار نفر و 3 هزار خانه درگیر بحران سیل شدند.
وی با گلهمندی از نقش سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان، اداره ارشاد و امور مساجد در سیل خوزستان خاطرنشان کرد: امیدواریم با کار کارشناسی و هماهنگ شده بتوان امدارسانی را به پیش ببریم.
مرشدیان گفت: اطلاعاتی که درباره ورود سیل به سمت روستاها و شهرها از طرف برخی افراد که به نیروهای جهای داده میشد نادرست بود.
مسئول قرارگاه جهادی مرکز عصر ظهور اهواز اظهار داشت: مدیریت سیل خوزستان بهترین نوع مدیریت آب بوده و مسئولان استانی بخشهای مختلف تلاشهای بسیاری داشتند.
در ادامه حجتالاسلام پشم فروش نیز بیان داشت: حجم زیادی از نیروهای مردمی برای خدمت به سیلزدگان بسیج شدند. این امر سبب شد تا بسیاری از ارگانهای دولتی برای ایفای وظایف خویش دستبهدامان نیروهای مردمی شوند.
حجتالاسلام پشمفروش ادامه داد: گروههای جهادی نیز از استانهای مختلف به خوزستان آمده بودند و پابهپای مردم خوزستان به سیلزدگان خدمت کردند.
وی یادآور شد: این شرایط سبب شد تا به ضرورت سازماندهی نیروهای مردمی برای اعزام به مناطق مختلف پی ببریم.
همچنین معین سلیمانی در نشست روایت ماندگار از تجربیات خود در سیل اخیر خوزستان گفت و افزود: از آسیب های اساسی سیل اخیر، عدم شناخت دشمن در میدان بود. گاهی در منطقه ای که مشغول خدمت رسانی بودیم دشمن بلافاصله پس از خروج نیروهای انقلابی از منطقه، فعالیت خود را آغاز می نمود.
سلیمانی ادامه داد: بزرگترین مشکل سیل اخیر، گستردگی و پراکندگی جغرافیایی آن بود. هرچه سیل گسترده تر می شد پراکندکی تشکیلاتی بیشتر می شد.
وی یادآور شد: تفکر نیروهای جهادی این است که تا می توانیم مقاومت کنیم تا دربرابر مشکلات پیروز شویم و این تفکر در مواجهه با سیل نیز در میان نیروهای انقلابی و جهادی بود