
محمود آصفی مسئول روابطعمومی جمعیت فعالان فرهنگی و اجتماعی صبح ملایر در گفتوگو با حلقه وصل بیان کرد: دومین دوره جشن بزرگ کتاب تحت عنوان جشنواره بزرگ «نذر کتاب، نشر دانایی» با همکاری مردم، ناشران و نویسندگان سراسر کشور در ملایر برگزار میشود
وی با بیان اینکه این حرکت فرهنگی بهعنوان نخستین جشنواره مردمنهاد کتاب در سطح شهرستان با همکاری فعالان فرهنگی سراسر ایران رقم میخورد، ادامه داد: از ابتدای مردادماه فراخوان آن در پایگاههای فضای مجازی داده شد، و تاکنون 300 عنوان کتاب به دفتر صبح ملایر واقع در خیابان شهدا، واصل شده است.
آصفی عنوان کرد: این کار مشارکتی با حضور و استقبال مردم، ناشران و نویسندگان و مؤلفان صورت میگیرد که طی آن تا پایان مردادماه کتابهایی با موضوعات مختلف جمعآوری و در مدارس و مناطق محروم روستاها و شهرهای شهرستان ملایر توزیع خواهد شد.
مسئول روابط عمومی جمعیت فعالان فرهنگی و اجتماعی با بیان اینکه در صورت مواجه شدن با استقبال گروههای مختلف قطعاً مدت زمان جشنواره را تمدید میکنیم، ابراز کرد: در اجرای این طرح پیشبینی میشود بالای 5 هزار نسخه کتاب به دست ما برسد، تلاش خواهیم کرد کتابها تا قبل از مهرماه و آغاز سالتحصیلی جدید در اختیار کتابخانه مدارس و مناطق محروم شهرستان قرار بگیرد.
کتابهای دینی و انقلاب اسلامی گردآوری میشود
این فعال فرهنگی ارتقای سطح دانش عمومی، نهادینه کردن فرهنگ کتاب و کتابخوانی و تجهیز کتابخانههای مدارس را از اهداف این جشنواره عنوان کرد و افزود: در این حرکت بزرگ فرهنگی، کتابهایی ویژه گروه سنی کودک و نوجوان و جوانان با موضوعات متنوعی چون دینی، اجتماعی، انقلاب اسلامی، آموزشی و علمی گردآوری خواهد شد.
مسئول روابط عمومی جمعیت فعالان فرهنگی و اجتماعی صبح ملایر خاطرنشان کرد: تاکنون ناشران نورالثقلین، تجلی مهر، زیبا، عروج، گوهر و ... با ما همکاری کردهاند همچنین از اساتید و شعرای برجسته کشور چون استاد حمید سبزواری، احمد عربلو، حمید هنرجو، عبدالجبار کاکائی، کامران شرف شاهی، محمدعلی گودینی، محمدرضا اصلانی و ... آثار ارزشمندی به دست ما رسیده است.
آصفی از اعلام آمادگی بیش از 60 ناشر مطرح کشوری در این زمینه خبر داد و اظهار کرد: در تلاش هستیم شعار دولت مبنی بر اینکه برخی از امور باید از دوش دولت برداشته و به بخش خصوی واگذار شود را نهادینه و عملیاتی کنیم.
کارهای مردمنهاد از سیاستهای جمعیت فرهنگی ملایر است
وی ادامه داد: انجام کارهای مردم نهاد و استفاده از توانمندیها و ظرفیت بخش خصوصی از جمله سیاستهای جمعیت فرهنگی و اجتماعی صبح ملایر است، جمعیت فعالان فرهنگی و اجتماعی صبح ملایر در سال 1385شکل گرفت و رسماً کار خود را در سال 1390 با هدف انجام فعالیتهای مردمی، فرهنگی و اجتماعی، اشاعه سبک زندگی ایرانی اسلامی و تحقق منویات مقام معظم رهبری در این راستا آغاز کرد.
آصفی با بیان اینکه تاکنون موفق به برگزاری بیش از 150 کلاس اخلاقی، آموزشی و فرهنگی با موضوعات مختلف شدهایم، ابراز کرد: عضوگیری این جمعیت مردم نهاد، کشوری است و جوانان، کارگران، اساتید دانشگاهها، دانشجویان، کارمندان، پزشکان و تمامی اقشار و صنوف میتوانند در آن عضو شوند.
مسئول روابطعمومی جمعیت فعالان فرهنگی و اجتماعی با بیان یانکه در حال حاضر 200 نفر از ملایریهای فعال در سمتها و پُستهای مختلف از سراسر کشور عضو جمعیت صبح ملایر هستند، گفت: ما رسانه ملی، دانشگاهها، ادارات و محیطهای اجتماعی را پوشش میدهیم.