به گزارش حلقه وصل: از روابط عمومی شورای فرهنگ عمومی، دبیر پویش بینالمللی سبک زندگی اربعینی با اعلام این خبر اظهار داشت: پس از تجربه راهپیمایی اربعین و گردهمایی جمعیت عظیم مسلمانان حول محور پرچم امام حسین (ع)، وقت آن است که آنچه در این مسیر آموختهایم به زندگی روزمرهمان آوریم. در همین راستا، خانه خلاق و نوآوری سبک زندگی اسلامی ایلسا، پویش گسترده سبک زندگی اربعینی را در ایام اربعین ۱۴۴۴ قمری برگزار میکند.
امیرمسعود استادحسین گفت: طراحی اولیه این پویش برگرفته از کلان پروژه «رحمت واسعه» است که سال ۱۳۹۹ توسط گروه پژوهش مجموعه حیات طیبه فعال در حوزه سبک زندگی اسلامی تدوین شده است.
وی افزود: ساختار اجرایی این پویش شامل گروههایی از سفیران سبک زندگی اسلامی، تیم رسانه، تیم کودک و نوجوان، تیم نوآوری، سلامت، فناوری اطلاعات، محتوا و بانوان است. هدف از اجرای این پویش ترویج سبک زندگی اربعینی، شبکهسازی جوانان اربعینی، ترویج گفتمان اربعینی در جهان، بسط خدمات اربعین به پیش از اربعین و پس از آن و جهانی اندیشی عناصر فعال شبکههای فعال حوزه سبک زندگی است.
دبیر پویش بینالمللی سبک زندگی اربعینی از رونمایی سامانهای سه زبانه (فارسی، انگلیسی و عربی) در پی برقراری ارتباط با زائران کشورها و ایجاد شبکه حیات طیبه خبر داد و گفت: علاقهمندان میتوانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی سبک زندگی اربعینی و پر کردن فرم عضویت به این شبکه بپیوندند. راهنمای پویش به پنج زبان قابل دسترس است.
استادحسین بیان کرد: شبکه حیات طیبه، شبکهای از مسلمانان موحد جهان است که با یک مقصد واحد وارد جاده نجف- کربلا شدهاند و در این جاده زمینی شاهد اخلاق آسمانی انسانها و سبک زندگی اصیل اسلامی بودهاند و اکنون برآنند تا این سبک از زندگی را در همه زمینهها و زمانها تسری دهند.
رئیس هیئت مدیره خانه خلاق ایلسا درباره شاخصهای سبک زندگی اربعینی اظهارداشت: استکبارستیزی، انسجام داخلی با تاکید بر انسجام مذهبی، اخلاق اجتماعی، اقتصاد مقاومتی، جهت دهی و بصیرت بخشی، جهانی اندیشی، خودسازی، کرامت انسانی و حقوق بشر، خانواده گرایی، تجلی همبستگی و وحدت، عدالت، میزبانی، مهربانی و مهرورزی، اطعام نیازمندان، وفاداری، صدق، ایثار، بخشش، تواضع، سخاوت، انصاف و بسیاری شاخصهای دیگر پدیدآورنده سبکی از زندگی است که ما آن را زیست اربعینی مینامیم و امیدواریم بتوانیم آن را در زندگی روزمره مردم پس از اربعین ببینیم.
وی گفت: بدین ترتیب با الگوبرداری از یک روش مطلوب سبک زندگی، امیدواریم جامعه برای حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی و ظهور حضرت مهدی (عج) آماده شود.
استادحسین از برقراری موکبی در مرز شلمچه و استقرار تیمهای مترجم و رسانهای برای مصاحبه با زائران خارجی خبر داد و افزود: ۱۰ تیم رسانهای در قالب مصاحبهگر، تصویربردار و عکاس در مسیر پیادهروی نجف-کربلا به ضبط نظرات زائران میپردازند.