به گزارش حلقه وصل، صد و نهمین شماره ماهنامه فرهنگی تشکیلاتی حلقه وصل منتشر شد. این شماره با نگاهی ویژه به موسسات قرآنی به چاپ رسید.
یادداشت آغازین شماره صد و پنجم، با عنوان «به داشتههای خود پشتِ پا نزنیم»، به برگزاری جام جهانی فوتبال در قطر و بهرهبرداریهای هویتی حکمرانان قطری از این رویداد نگاهی داشته است. در این یادداشت با اشاره به تاریخ و فرهنگ نه چندان پر بار این کشور، محترم شمردن تمام رویدادها و شخصیتهای تاریخی ایران اسلامی و اجتناب از تنگ کردن دایره تعریف هویت ایرانی، مورد تاکید قرار گرفته است.
به بهانه آذرماه و مناسبتهایی که در آن قرار دارد (از جمله شهادت میرزا کوچکخان و شهید مدرس و صدور فرمان حرمت استعمال توتون و تنباکو از سوی میرزای شیرازی)، پرونده «گره» به بررسی شخصیتها و رویدادهای تاریخی در سینما و تلویزیون پرداخته است. گفتگو با محمدرضا ورزی، کارگردان سریالهای مختلف درباره تاریخ معاصر، یادداشت شفاهی جواد شمقدری، کارگردان آثار مرتبط با تاریخ معاصر و تاریخ صدر اسلام و مدیر پیشین سازمان سینمایی و گفتگو با هوشنگ توکلی، کارگردان تلهفیلم جاودانه «مدرس» که در دهه 60 با بازی زندهیاد شکیبایی بازخوردهای مثبتی به خود جلب کرد، از جمله مطالب این پرونده است.
پرونده «سرو» که در این شماره، بیشتر حجم مطالب را به خود اختصاص داده، به معرفی چند موسسه قرآنی پرداخته است که در قم و تهران، سالهاست به آموزش قرآن به مخاطبانی در سنین مختلف مشغولند. گفتگو با حبیبالله عزیزی، مدیرعامل مؤسسه آیات هدایت و رئیس هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت استان قم، گفتگو با مهدی امینجعفری، مدیر عامل موسسه مکتب القرآنالکریم قم که از سال 1368 به آموزش قرآن مشغول است، گفتگو با غلامحسین جهانگیری، قاری قرآن کریم و مدیر موسسه بیان جاوید، گزارشی از موسسه مکتب نرجس رباطکریم که از سال 1382 با مدیریت زهرا درخشانی و گفتگو با علی صبوحی طسوجی، مسئول موسسه «تدبر در کلام وحی»، مطالب این پرونده را تشکیل میدهد.
طنازان حلقه وصل نیز، در «هلاهل» این شماره، موضوع بازی را به عنوان یکی از عناصر مهم زندگی کودکان، سوژه طنزپردازی خود قرار دادهاند. همچنین پرونده «قدح» به بررسی اخبار فرهنگی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی پرداخته است.
صد و نهمین شماره حلقه وصل، آذرماه 1401 در 64 صفحه، به مدیرمسئولی و سردبیری صادق یزدانی منتشر شده است.