به گزارش حلقه وصل، نشست خبری انیمیشن بنیامین در ششمین روز جشنواره فیلم فجر با حضور عوامل انیمیشن برگزار شد.
در ابتدای نشست محسن عنایتی کارگردان انیمیشن بنیامین گفت: انیمیشن بنیامین حدود 2 سال و نیم به طول انجامید و روزهای سختی را پشت سر گذاشتیم. ما در تعریف انیمیشن هم مشکل داریم در صورتی که باید عنوان فیلم سینمایی انیمیشن برای این کار استفاده شود. همه چیز باید از تعاریف آغاز شود.
در ادامه مصطفی حسن آبادی تهیه کننده بنیامین درباره مختصات تولید انیمیشن توضیح داد: چند گله از مسئولان برگزاری جشنواره داریم، این خوب است که جایزه مجزایی برای انیمیشن در نظر گرفتند اما ما خود را مهمان ناخوانده جشنواره میدانیم چرا که فیلم در خیلی از سینماهای کشور دیده نمیشود. امیدوارم دید مسئولان جشنواره نسبت به انیمیشن تغییر کند. امسال هم انیمیشن به داوری درستی گذاشته نمیشود و تنها یک جایزه کلی و غیر تخصصی به انیمیشن اهدا خواهد شد.
وی افزود: ما اولین فیلمی بودیم که در چارسو به نمایش درآمدیم و چون ما انیمیشن هستیم و صدایمان به جایی نمیرسد دچار تغییرات متعدد سانس شدیم.
عنایتی هم درباره نمایش فیلم گفت: باید بلیطها طوری فروش میرفت تا مخاطب اصلی ما که کودک است داخل سالن دیده شوند که اینطور نبود.
بهزاد عبدی آهنگساز انیمیشن گفت: وقتی واژه فیلم به انیمیشن اطلاق میشود پس باید تناسبات فیلم را هم داشته باشد به خصوص اینکه باید عامل صدا در آن مهمتر دیده شود. انیمیشن در صدا باید ویژهتر از فیلم باشد و انیمیشنهای دنیا بهترین موسیقی ها را دارند. در مورد این انیمیشن هم خوشحال شدم با آنها کار کردم.
وی افزود: این گروه با کمترین امکانات خروجی بسیار خوبی داشتند و انیمیشن بازیگر ندارد اما موسیقی، صدا و تدوین دیگر عناصر آن قابلیت داوری دارند. این برخورد با انیمیشن درست نیست و باید جدیتر به آن نگاه کرد.
امیر زند مدیر دوبلاژ این پروژه درباره صداپیشگی انیمیشن توضیح داد: بعد از تعریف داستان و دیدن فیلم کست فیلم را انتخاب کردیم و من پیشنهاد دادم از اساتید دوبله در کار حضور داشته باشند که من از همه همکاران تشکر میکند. صدابرداری هم برعهده پسرم سینا زند بود و کار را پیش برد. اما در نمایش ناسینکیهایی وجود داشت و کیفیت صدا اصلا قابل قبول نبود.
عنایتی درباره محتوای کار توضیح داد: علاقه داریم الگوی والتدیزنی را ادامه دهیم و نوع روایتی که داریم به گونهای باشد که کودک و نوجوان با آن همراهی کند. داستان پردازی را به گونه ای بردیم که اطلاعات لازم برای ارائه را در دل قصه بگنجانیم.
منبع: تسنیم