به گزارش حلقه وصل، در خصوص برگزیده شدن یک پروژه ایرانی در انجمن بینالمللی تونل در کشور چین، گفت: خیابان شهید ضرب علیزاده در منطقه 16 تهران سالها بود که بنبست بود چرا که وجود خطوط ریلی کریدور غرب نمیتوانستیم این کریدور را قطع کنیم.
وی با اشاره به اینکه شرایط ترافیکی و عبور چند خط مترویی از آن محل نیاز بود که با یک روش خاصی از آن محل عبور کنیم بنابراین یک تونل کوتاه در آن محل طراحی شد تا این خیابان را به خیابان شهید رجایی در منطقه 16 تهران وصل کند.
گنجه ادامه داد: چندین سال دنبال این بودند که این خط قطع شود اما با رایزنیهای صورت گرفته به آنها اعلام شد که امکان اجرای این پروژه وجود دارد و بدون اینکه خطوط ریلی قطع و ایجاد ترافیک شود این مسیر ایجاد میشود که نهایتاً این اتفاق افتاد هر چند این اقدام ریسک بالایی داشت که کار انجام شود.
مدیرعامل مؤسسه حرا زیرمجموعه قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) خاطر نشان کرد: برای این پروژه یک روش پیشرو که در دنیا از آن استفاده میشود با روش ابداعی از سوی کشور توانستیم این مسیر را حفاری و پروژه را به سرانجام برسانیم.
وی ادامه داد: یکی از دلایلی که پروژه شهید ضربعلی زاده توانست به عنوان پروژه برتر زیر 50 میلیون یورو معرفی شود پیچیدگی اجرای پروژه و تکنولوژی اجرای پروژه بود بنابراین این تأثیر بالایی برای انتخاب داشت.
گنجه ادامه داد: شاید دومین موضوع به عنوان انتخاب پروژه هزینه پایین این پروژه بود بنابراین این پروژه از لحاظ اجتماعی برای مردم منطقه ایجاد موقعیت کرد و توانستیم با اجرای پروژه صرفهجویی در وقت و زمان را داشته باشیم بنابراین سبب شد تا این پروژه به عنوان برترین پروژه زیر 50 میلیون یورو در انجمن بینالمللی تونل در چین انتخاب شود.
وی با اشاره به اینکه یک پروژه دیگر به نام پروژه آرش - اسفندیار نیز جزء 4 تیم مطرح شده بود، گفت: چون ۲ تا مجموعه از پروژههای ایران در کشور چین شرکت کرده بود طبیعتاً یک پروژه را به نام پروژه تونل ضرب علیزاده به عنوان پروژه برتر انتخاب کردند.
به گفته وی،به هر حال قرارگاه سازندگی آمادگی این را دارد که در پروژههای ویژه و سنگین که سایر بخشهای خصوصی توان اجرای آن را ندارند وارد شود.
منبع: فارس