به گزارش حلقه وصل، ابوالفضل عزیزی فرزند مرحوم احمدعزیزی از شاعران کشورمان درباره آثار منتشر نشده این شاعر فقید اظهار داشت: آثار دست نوشته پدرم آماده و مهیا شد و در اختیار اداره کل ارشاد استان کرمانشاه قرار گرفت تا منتشر شود. این آثار شامل دست نوشتهها و اشعار کردی است که باید از سوی یک ناشر تخصصی روانه بازار کتاب شود.
عزیزی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه از این دستنوشتهها میتوان حدود ۵ کتاب را منتشر کرد. این آثار دارای نام نیستند، اما فرد متخصص و اهل فنی که «احمد عزیزی» و آثار او را بشناسد میتواند روی این آثار کار کرده و آنها را کامل کند، ما به چنین تخصص و فردی نیازمندیم.
فرزند مرحوم عزیزی در ادامه همچنین با تاکید بر اینکه این اشعار شامل غزل، مثنوی و شطحیات است، توضیح داد: حدود ۶۰۰ صفحه اثر دست نویس از پدر موجود است که هنوز منتشر نشده است. پدرم نیست اما آثارش زنده هستند و خوانندهای که امروز این آثار را میخواند متوجه زنده بودن ابیات میشود. بنابراین جای کار برای انتشار این آثار وجود دارد.
وی به تلاشهای موسسه شهرستان ادب در انتشار اشعار پدرش اشاره کرد و با تقدیر از این توجه گفت: «کفشهای مکاشفه» و «گیسوان شب» دو اثری هستند که شهرستان ادب در انتشار آنها پیش قدم شده است. این آثار است که میتواند «احمد عزیزی» را زنده نگاه دارد.
یادآور می شود، احمد عزیزی شاعر انقلاب در سال 1337 در ولایت کرمانشاه واقع در غرب ایران چشم به جهان گشود و 16 اسفند پس از 9 سال که در اغما به سر می برد ، جان به جان آفرین تسلیم کرد و چشم بر جهان فرو بست .
احمد عزیزی از جمله شاعران توانای انقلاب به شمار می رود که توانست در عمر 58 ساله خود آثار ارزشمندی را به ادبیات فارسی تقدیم کند و قدمی مؤثری در حوزه شعر معاصر انقلاب بردارد. از این شاعر آثار شعر و نثر ادبی متعددی به یادگار مانده است. سبک شاعری او منحصر به فرد بود و به صورت مثنوی در «کفشهای مکاشفه» جلوه گر شد. این سبک که عزیزی آن را رواج داد، تاثیر بسیار زیادی در شعر معاصر گذاشت. اشعار عزیزی با عرفان اسلامی آمیختگی دارد و تمجید از اهل بیت در بیشتر آثارش موج میزند.
«کفش های مکاشفه»، «شرجی آواز»، «خوابنامه و باغ تناسخ»، «ترجمه زخم»، «باران پروانه»، «رودخانه رؤیا»، «ناودان الماس»، «ترانه های ایلیایی»، «ملکوت تکلم»، «سیل گل سرخ»، «روستای فطرت» از آثار این شاعر هستند.