به گزارش حلقه وصل، «سعید ممبینی» در سیزدهمین اجلاس هفتمین دوره هیاترئیسه اتاق اصناف، اظهار داشت: مطابق هر سال با توجه به نزدیک شدن روزهای پایانی سال، برنامههای ویژهای در راستای کنترل قیمتها و تشدید بازرسیها در دستور کار تمام اتاقهای اصناف کشور قرار گرفته است و بازرسان اصناف و اتحادیهها در کنار سایر بخشها، رصد قیمت و کنترل بازار را برعهده دارند.
قیمت مرغ و برنج کاهش یافت
وی افزود: با تمهیداتی که دولت در راستای کاهش تورم در بازار انجام داده شاهد کاهش قیمت در برخی از اقلام مانند قیمت مرغ و برنج وارداتی و ایرانی بودهایم که امیدوار هستیم این روند ادامه داشته باشد.
رییس اتاق اصناف ایران در خصوص ضرورت تزریق سه دز واکسن مدیران واحدهای صنفی و کارکنان اصناف، تاکید کرد: با شیوع بیماری کرونا و اُمیکرون مباحثی در خصوص کاهش فعالیت صنوف و تعطیلی برخی از گروههای صنفی مطرح شد که برای جلوگیری از صدمات وارده در پی تعطیلات واحدهای صنفی که در سالهای گذشته شاهد آن بودیم، با همکاری وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا، شرط الزام واکسینه شدن واحدهای صنفی و کارکنانشان مطرح شد که در سامانه نیز ثبت میشود و صنوفی که واکسینه نشده باشند از ادامه فعالیتشان ممانعت به عمل خواهد آمد.
به گفته وی، ضروری است به جهت جلوگیری از اعمال محدودیت در فعالیت صنفی، تمام صنوف با تزریق دز سوم واکسن کرونا، نسبت به ثبت نام در سامانه ایران من و اخذ QR کد و نصب در محل قابل رؤیت در واحد صنفی اقدام کنند.
ممبینی خاطرنشان کرد: یکی از دغدغه جامعه صنفی در ایام پایانی سال، برگزاری نمایشگاههای عرضه مستقیم کالا بود که به دلیل ارائه کالای بیکیفیت و نبود حضور تولیدکنندگان، رضایت مصرفکنندگان و جامعه صنفی را به دنبال نداشت. با رایزنیهای صورت گرفته از سوی اتاق اصناف ایران و همکاری وزارت صمت، فروشهای فوقالعاده در قالب طرح نمایشگاهی به وسعت ایران برگزار شد که رضایت اصناف و مصرفکنندگان را به دنبال داشته که همه این موارد مستلزم همکاری و مشارکت واحدهای صنفی بوده است.
اتصال اتاق اصناف به درگاه ملی صدور مجوزها
رییس اتاق اصناف ایران همچنین از تلاشهای تمام اتاقهای اصناف کشور در خصوص فعالسازی و اتصال به درگاه ملی صدور مجوزهای الکترونیکی، که اقدامی کاملاً برجسته و حائز اهمیت بود قدردانی کرد و افزود: تمام اتاقهای اصناف کشور در این طرح پیشگام بودند و با مشارکت و همکاری همه اتاقها اجرای این طرح میسر شد.
وی با اشاره به لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ تأکید کرد: در ارتباط با لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ پیشنهادهایی به مجلس شورای اسلامی داده شده و در خصوص تبصره ماده ۱۰۰ و دیگر موارد راهکارهای مؤثری ارائه شده و رونوشت آن نیز به تمام استانها ارسال شده که برای تحقق آن نیاز به رایزنی با نمایندگان استانی است و در این زمینه ضروریست نمایندگان اتاق اصناف ایران همکاری و مساعدت لازم را داشته باشند.
همچنین در پایان نشست، بودجه پنج اتحادیه کشوری کسبوکارهای مجازی، آسانسور و پله برقی، سوختهای جایگزین CNG و صنایع وابسته، گازهای طبی و صنعتی و فروشگاههای زنجیرهای به رایگیری گذاشته شد که با حداکثر آراء به تصویب اعضای هیئت نمایندگان اتاق اصناف ایران رسید.