حلقه وصل: مراسم هجدهمین سالگرد عروج حجت الاسلام حاج عبدالله ضابط در مسجد مدرسه علمیه امام کاظم (علیه السلام) شهر مقدس قم به همت مؤسسه روایت سیره شهدا، برگزار گردید.
حجت الاسلام محمود شهرجردی دبیر برگزاری این مراسم گفت: این مراسم با حضور علاقمندان فرهنگ جهاد و شهادت، همرزمان و همکاران شهید ضابط، جمعی از اساتید حوزه علمیه ، احمد امیر آبادی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، سردار حسین کاجی و سردار احمد بیطرفان از فرماندهان دوران دفاع مقدس، حجت الاسلام استقامت عضو شورای اسلامی شهر قم و دیگر مسئولین استان با شکوه هرچه تمام تر برگزار گردید.
حجت الاسلام استاد ماندگاری عضو هیأت مدیره، حجت الاسلام حسین جوشقانیان مدیر موسسه روایت سیره شهدا، عظیم ابراهیم پور فعال فرهنگی و مهندس مصطفی ضابط فرزند شهید ضابط میهمانان ویژه بودند که در نشستی صمیمی به پرسش های حجت الاسلام دکتر محمد باقر نادم مجری کارشناس برنامه در رابطه با سیره شهید عبدالله ضابط پاسخ دادند.
ماندگاری در پاسخ به علت تاسیس موسسه روایت سیره شهدا توسط شهید ضابط، گفت: او مجاهد عرصه تبیین بود. هم تلاشش حداکثری بود هم توکل و توسل او ویژه بود، حجت الاسلام ضابط، آیه ۴۴ سوره نحل که میفرماید: أَنْزَلْنا إِلَیْکَ الذِّکْرَ لِتُبَیِّنَ لِلنَّاسِ ما نُزِّلَ إِلَیْهِمْ وَ لَعَلَّهُمْ یَتَفَکَّرُونَ را چشیده بود و برای تامین نیازهای جامعه، یعنی تبیین معارف و ایجاد حس امید، تربیت مبلغ و تربیت کادر، شبانه روز تلاش کرد و این موسسه را تاسیس نمود.
در ادامه مصطفی ضابط فرزند شهید نیز با اشاره به تخصص های گدرش علاوه بر سطح ۴ تخصصی تبلیغ، گفت: بنده بیش تر از دیگران همراه پدرم بودم و در کارهای تبلیغی نیز به او کمک می دادم. وی برای پیشبرد بهتر کارهای تبلیغی رایانه ای خرید و برخی کارهای کامپیوتری را به من واگذار کرد.
فرزند شهید ضابط ادامه داد: پدر من وقتی متوجه می شد که وظیفه ای دارد تمام زندگی خود را وقف آن کار می کرد.
در بخش بعدی سخن، حاج عظیم ابراهیم پور در پاسخ به اینکه چرا شهید ضابط پرچم روایتگری و شهدا را برداشت در حالی که می توانست در موضوعات دیگری به فعالیت بپردازد؟ گفت: شرایط مختلف و پست های مختلفی به او پیشنهاد شد و تجربه های زیادی داشت، اما وقتی به ایستگاه شهدا رسید توقف کرد و خود را برای این راه وقف نمود.
این راوی دفاع مقدس ادامه داد: شهید ضابط یقین داشت که شهدا زنده اند. گاهی صورت جلسه، جلسات موسسه را برمی داشت و کنار قبر مطهر شهید مهدی زین الدین در گلزار شهدای قم می رفت و نتایج جلسه را به او گزارش می داد. در یکی از گفت و گوهای خود با شهید مهدی زین الدین به یکی از بدهی های موسسه اشاره کرده و درخواست کمک کرده بود. فردای آن روز پدر شهید مهدی زین الدین نزد ایشان آمد و گفت: «مهدی دیشب به خوابم آمد و مرا از مشکل با خبر کرد.» سپس پدر شهید مبلغی را برای پیشبرد فعالیت ها به شهید ضابط داد.
وی ادامه داد: اگر شهید ضابط زنده بود دانشگاه ها را با شهدای هسته ای فتح می کرد.
حجت الاسلام جوشقانیان به عنوان آخرین میهمان مراسم در پاسخ به این سوال که: راز نفوذ کلام شهید ضابط چه بوده است؟ چنین پاسخ داد: اینکه شهید علیرغم برخوردار نبودن از تن صدای ممتاز مناسب روضه و سخنرانی ولی قادر بود در کمتر از چند ثانیه گریزپا ترین مخاطبان را کند این بود که با تمام وجود حرف می زد لذا کلامش به دل می نشست.
مدیر موسسه روایت سیره شهدا برای اشاره به اوج وظیفه مداری شهید عبدالله ضابط ضمن بیان خاطره ای گفت: برای شرکت در مراسم بزرگداشت ۱۹ دی با سخنرانی مقام معظم رهبری عازم بودم که شهید ضابط، گفت: «وقتی ایشان را دیدی ازجانب من به ایشان سلام بده.» گفتم: «چرا خودت نمی آیی؟» گفت: «جلسه ای در اصفهان وعده داده ام. اگر آن را لغو کنم و رهبری از من بپرسند چرا الان در سنگرت نیستی؟ چه جوابی بدهم؟»
در پایان این مراسم که به همت معاونت روابط عمومی مؤسسه روایت سیره شهدا برگزار گردید، حاج ابوذر بیوکافی مداح اهل بیت (علیهم السلام) به ذکر مصیبت و روضه خوانی پرداخت.
حجت الاسلام میثم انصاری نژاد معاون روابط عمومی مؤسسه افزود: این مراسم بصورت زنده از طریق شبکه مجازی عبرات پخش می شد که با استقبال 50 هزارنفری مواجه گردید.
گفتنی ست، حجت الاسلام عبدالله ضابط در 19 بهمن 82 هنگام بازگشت از مأموریت روایتگری در هیئت های مذهبی دانشجویان شهر بابل در محور ساری نکا دچار صانحه تصادف شد و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.