به گزارش حلقهوصل، مراسم تجلیل از نویسنده و بررسی و تحلیل کتاب «آن بیست و سه نفر» در کرمانشاه برگزار شد.
در این مراسم علیرضا شایق مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کرمانشاه انتقال حس عزتمندی را از شاخصههای کتاب برشمرد و گفت: تجلیل امروز صرفا تجلیل از نویسنده این کتاب نیست بلکه تجلیل از تمام ارزش های والا و متعالی انسانی، خون ها و رشادت های شهداء و ایثارگران دفاع مقدس است.
وی در ادامه امنیت موجود در کشور را حاصل جانبازی ها و زحمات شهدا و ایثارگران دفاع مقدس، رنج ها و سختی های آزادگان هشت سال دفاع مقدس و خانواده های آنها دانست و افزود: امنیت امروز ما حاصل زحمات همین بیست و سه نفرها است و اگر امروز پاسدار این ارزش ها و امنیت نباشیم به این ارزش ها خیانت کرده ایم.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه، ارزش نویسندگان را به خودی خود والا خواند و اضافه کرد: ارزش نویسنده این کتاب چندین برابر والاتر و متعالی تر است چراکه آزاده ای سر افراز است.
شایق در ادامه به بیان نکاتی در مورد نقاط برجسته و قوت کتاب پرداخت و پرداخت حرفه ای و زیبای کتاب را متذکر شده و تصریح کرد: یکی از نقاط قوت کتاب انتقال احساس و فضای رویدادهای کتاب به خواننده است به شکلی که خواننده کتاب خود را در همان حال و هوا و فضا حس می کند.
شایق امید بخش خواندن کتاب و پرهیز از اغراق گویی نویسنده متن کتاب را از منظر ادبی مورد بررسی قرار داد و گفت: نویسنده چنان واقع گرایانه به موضوعات پرداخته که تصور و تصدیق آنها برای خواننده بسیار راحت است.
در ادامه یوسف احمد زاده نویسنده کتاب آن بیست و سه نفر ضمن تشکر از اداره کل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه جهت برگزاری این همایش با اشاره به انتشار ادامه کتاب آن بیست و سه نفر در آینده نزدیک و تاکید مقام معظم رهبری بر این موضوع گفت: در آخرین دیداری که در حضور مقام معظم رهبری با ایشان داشتم معظم له از ادامه کتاب پرسیده و نسبت به این کار تاکید داشتند و همین موضوع سبب تسریع در نگاشتن و چاپ کتاب جدید شد.
وی تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب را افتخاری بزرگ برای خود دانست و یادآور شد: این افتخار از دو جهت است اول اینکه ایشان رهبر، فقیه و عالمی بزرگ هستند و از سوی دیگر به این دلیل که ایشان فردی ادیب و اهل کتاب هستند.
وی در ادامه ایران اسلامی را دارای جوانانی دانست که نمونههای عینی آن نمونه های عینی آن بیست و سه نفر هستند و افزود: اگر روزی کسی نظر بدی به این کشور و مملکت داشته باشد شک ندارم هزاران بیست و سه نفر در برابر آنها قد علم خواهند کرد؛ سخنان و پیامهای دانشجویان و جوانان به کتاب اثباتگر این ادعاست و جوانان نسل جدید ما، فارغ از تمام گرایشها به ارزشهای انقلاب اسلامی پایبند هستند.
احمد یوسفزاده بیست و سه نفر را اشخاصی عنوان کرد که طالب هدایت بودند و هدایت شدند و شخصیتهای کتاب بعدی را بیش از آن بیست و سه دانست و اضافه کرد: من امروز خوشحالم که در کرمانشاه هستم، جایی که شهر سیامک عطایی است، آزادهای که علاوه بر راهنمایی و دوستی، در دوران اسارت معلم من نیز بود.
نویسنده کتاب آن بیست و سه نفر، استقامت و پایمردی در زندانهای استخبارات عراق توسط بیست و سه نوجوان با تمام سختیها و رنجها را متذکر شده و تصریح کرد: مردم عراق چنان ترسی از این سازمان مخوف داشتند که نام آن را آهسته میبردند اما استقامت این بیست و سه نفر غرور صدام حسین، بعثیها و استخبارات را در هم کوبید.
احمد یوسفزاده توجه به زوایای پنهان وقایع آن روزگار از زاویه دید دیگر حاضرین در واقعه را متذکر شده و خاطرنشان کرد: من تنها گوشههای کوچکی از لحظات مرگبار و وهمانگیز آن دوران را از زبان خودم گفتهام ولی نباید از روایتهای آن بیست و دو نفر دیگر نیز غافل شد.
نویسنده کتاب آن بیست و سه نفر در انتهای سخنان خود امنیت کشور را حاصل خون شهدا، ایثارگران و جانبازان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس خوانده و ادامه داد: ارزشها و آرمانهای دفاع مقدس باید به نسلهای جدید انقلاب منتقل شود چراکه این نسل نیز با شناخت این ارزشها حافظ و پاسدار آنها خواهند بود.
در پایان این مراسم تعدادی از ناقدین به بیان نقدهای خود در مورد کتاب پرداخته و سپس از نویسنده کتاب و سیامک عطایی دوست و همرزم کرمانشاهی نویسنده تجلیل شده و همچنین از نقدهای برتر کتابداران و اعضاء کتابخانههای عمومی استان نیز با اهداء جوایزی تقدیر و تشکر شد.
این مراسم با همکاری اداره کل کتابخانههای عمومی استان کرمانشاه و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمانشاه، روز چهارشنبه ۲۰ خردادماه ۹۴، در سالن همایشهای اداره کل کتابخانههای عمومی استان برگزار شده است.