به گزارش حلقه وصل؛ سید امیر محجوب، مسئول روابط عمومی گروه جهادی خدام الحسین دربارۀ فعالیت گروه جهادی خدامالحسین اظهار کرد: گروه جهادی خدامالحسین زیر مجموعه موکب خدامالحسین است که تقریبا ۱۰ سال قدمت دارد؛ این گروه کاملا مردمی در حوزه خدمات به زائران امام حسین در ایران و عراق فعالیت دارد.
وی افزود: این گروه که اکثریت آن را دانشجویان تشکیل میدهد علاوه بر خدمات به زائران امام حسین در عرصه عمرانی، فرهنگی، امداد و نجات و … نیز در سطح کشور فعالیتهایی داشته است. از آنجایی که نام امام حسین در انجام این خدمات هست این خدمات رنگ و بوی معنوی دارد و باعث انگیزه مضاعف این جوانان در خدمترسانی شده است.
مسئول روابط عمومی گروه جهادی خدامالحسین دربارۀ ایده راهاندازی مرکز واکسیناسیون توسط گروه جهادی خدام الحسین گفت: با توجه به اولویت کشور در مقابله با پاندمی کرونا خواستیم از ظرفیت گروه جهادی به شکل موثری استفاده کنیم.
وی افزود: این مرکز واکسیناسیون ظرفیت قابل ملاحظهای در تزریق واکسن کرونا در شهر تهران دارد و با تعاملاتی که با شهرداری تهران، دانشگاه علوم پزشکی ایران و دیگر نهادها و سازمانها و حتی خیرین مرکز واکسیناسیون بوستان گفتگو تجهیز و آماده خدمترسانی شد.
واکسیناسیون از ساعت ۱۴ تا ۲۱ در ۴۰ باجه
محجوب ادامه داد: سالنهای نمایشگاهی بوستان گفتگو به عنوان مجهزترین و استاندارترین سالن نمایشگاهی کشور با همکاری شهردار تهران در اختیار گروه جهادی خدامالحسین قرار گرفت.
مسئول روابط عمومی گروه جهادی خدام الحسین دربارۀ ظرفیت این مرکز واکسیناسیون افزود: ۶۰۰ داوطلب در گروه بندیهای ۵۰ نفره آموزشهای لازم را دیده و تحت نظر گروه پزشکی مرکز واکسیناسیون که ذیل دانشگاه علوم پزشکی ایران فعالیت میکنند از امروز به ارائه خدمت می پردازند.
وی با بیان اینکه واکسیناسیون افراد در بازده ۷ ساعته از ساعت ۱۴ تا ۲۱ در ۴۰ باجه انجام می شود، تصریح کرد: مرکز واکسیناسیون بوستان گفتگو در شیفت بعد از ظهر کار میکند تا نبود مرکز واکسیناسیون در این زمان، مشکلی برای افرادی که قادر به انجام واکسیناسیون در صبح نبودند، پیش نیاورد؛ بعلاوه شروع به کار این مرکز در این ساعت برای پزشکان و دیگر اعضای گروه جهادی مناسبتر است.
ظرفیت ۸ هزار تزریق واکسن کرونا
محجوب با بیان اینکه پیشبینی ما تزریق روزانه ۸ هزار دز واکسن (به شرط تامین واکسن) به مراجعهکنندگان در این مرکز است که این عدد تا ۱۴ هزار نفر هم میتواند افزایش یابد، گفت: سیستم اتوماسیون برای پذیرش و ارائه خدمات طراحی شده است و پیشبینی میشود واکسیناسیون هر نفر در زمان خیلی کوتاهی انجام شود ضمنا باید به این نکته مهم هم اشاره کنم که پشتیبانی فنی این خدماترسانی بر عهده نیروهای پزشک و پرستار عزیز دانشگاه علوم پزشکی ایران است و واکسیناسیون با حضور کامل آنها انجام می شود.
پشتیبانی فنی و تامین واکسن بر عهده دانشگاه علوم پزشکی ایران
مسئول روابط عمومی گروه جهادی خدامالحسین دربارۀ پشتیبان فنی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: مرکز واکسیناسیون بوستان گفتگو با توجه به منطقهبندی وزارت بهداشت زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی ایران است که عوامل فنی و پزشکی این دانشگاه از ابتدای شروع به کار بر رعایت اصول فنی و استاندارد این مرکز واکسیناسیون نظارت دارند و تامین واکسن های مرکز نیز برعهده دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
استاندارد فضای فیزیکی در مرکز واکسیناسیون بوستان گفتگو
محجوب دربارۀ تفاوت مرکز واکسینایسیون بوستان گفتگو با دیگر مراکز واکسیناسیون کشور گفت: یکی از وجوه تمایز مرکز واکسیناسیون بوستان گفتگو از سایر مراکز استاندارد فیزیکی مرکز است؛ این مرکز سیستم تهویه مناسب، یکی از دغدغه های افرادی که برای تزربق واکسن به مراکز مراجعه می کنند این است که مراکز خودعامل انتقال و شیوع بیماری نشوند که ما در این مرکز مشکلی دراین زمینه نداریم.
دسترسی آسان بزرگراهی و پارکینگ مرکز واکسیناسیون بوستان گفتگو
مسئول روابط عمومی گروه جهادی خدام الحسین دربارۀ دسترسی این مرکز واکسیناسیون گفت: باتوجه به دسترسی بزرگراهی بوستان گفتگو و ظرفیت نزدیک به ۱۰۰۰ خودرویی پارکینگ، این مرکز آمادگی پذیرش مراجعه کنندگان را دارد.
محجوب با بیان اینکه واکسیناسیون براساس لیست وزارت بهداشت انجام می شود گفت: واکسینایسیون دراین مرکز با توجه به لیست وزارت بهداشت براساس گروه سنی و گروه های خاصی که مشخص شده است، انجام می شود.
پکیج فرهنگی در فضاسازی و طراحی محیطی مرکز واکسیناسیون
مسئول روابط عمومی گروه جهادی خدام الحسین با بیان اینکه در این مرکز علاوه بر خدماترسانی پزشکی پکیج فرهنگی هم مدنظر بوده است، گفت: گروههای جهادی خدامالحسین در حوزه فرهنگی نیز در این مرکز مشغول به فعالیت هستند و ما پکیج فرهنگی را در فضای کاری در نظر گرفتیم، در فضاسازی و طراحی محیطی از اِلمانهایی استفاده شده و نهایت دقت و هنرمندی برای القای آرامش به افراد به کار گرفته شده است.
وی افزود: به دنبال این هستیم که فضا از نظر بصری به گونه ای باشد که فردی که با استرس کرونا وارد این محیط می شود احساس آرامش کند. این جزئیات از لحاظ فنی و پزشکی شاید مدنظر نباشد ولی ما این کار را صرفا یک کار امداد و نجات نمی بینیم با دید فرهنگی نیز به این مسئله توجه می کنیم.
محجوب ادامه داد: شاید درماه های آینده دغدغه مسئولین ترغیب مردم برای تزریق واکسن باشد و شاید با تبلیغات منفی که انجام شده فعلا برخی تمایلی به انجام این کار نداشته باشند اما اگر مراکز واکسیناسیون استاندار باشد و جزئیات در آن رعایت شود با تصویری که منتشر می شود گروه های مختلف جامعه را به انجام واکسیناسیون ترغیب می کند.
وی یادآور شد: اگر واکسیناسیون طولانی شود پیک های جدید و مدل های جدید به وجود می آید که زحمت های قبلی را خنثی می کند بنابراین ما باید مراکزی را با حجم بالا ایجاد کنیم سرعت کار بالا برود و گروه های مختلف واکسینه شوند و خروجی کار به بهترین نحو ممکن باشد.