
حجتالاسلام سیدمرتضی حسنیحلم رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان با بیان اینکه بنیاد مهدی موعود طبق برنامه ابلاغی خود در هشت بخش فعالیت دارد به حلقه وصل اظهار کرد: این بخشها شامل 38 برنامه است.
وی با بیان اینکه برنامههای ابلاغی ویژه دانشجویان، طلاب، دانشآموزان و کودک و نوجوان در نظر گرفته شده است، افزود: در بخش هنری، فضای مجازی و برنامههای عمومی افراد میتوانند حضور داشته باشند.
رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان با اشاره به اینکه یکی از هشت بخش یکی مربوط به آموزش و پرورش است، یادآور شد: در این بخش پنج برنامه در نظر گرفته شده که از جمله آن میتوان به «طرح یاران موعود» ویژه دانشآموزان اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه «طرح یاران موعود» طبق توافقنامهای بوده که با آموزش و پرورش و ستاد اقامه نماز استان صورت گرفته و در 20 مدرسه اجرایی میشود، خاطرنشان کرد: در این طرح 20 معلم در 10 جلسه دو ساعته با دانشآموزان در خصوص مهدویت به گفتگو مینشینند.
حسنیحلم با بیان اینکه «طرح یاران موعود» در پایههای ابتدایی، متوسطه اول و دوم اجرا میشود، گفت: برگزاری نشست خانوادهها در چهار ساعت همراه با سخنرانی و پرسش و پاسخ را میتوان از جمله اقدامات صورت گرفته با آموزش و پرورش برشمرد.
وی برگزاری نشستهای دانشآموزی، برگزاری دوره کوتاهمدت مهدویت ویژه مدیران مقطع متوسطه اول با 16 ساعت حضور در کلاسها، برگزاری جشنوارههای مهدویت برای نوجوانان در ماه شعبان، برگزاری مسابقات کتابخوانی و روزنامهخوانی را از جمله برنامههایی خواند که با همکاری آموزش و پرورش در مدارس اجرا شده است.
رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان در پاسخ به این سوال که آیا این مقدار آشنایی با موضوع مهدویت برای دانشآموزان کافی است؟ پاسخ داد: خیر، معمولاً در هر دورهای که برگزار میشود فرمهایی در بین دانشآموزان توزیع میشود و به نوعی از دانشآموزان در خصوص برگزاری دورهها نظرسنجی میشود.
وی با تأکید بر اینکه نظرسنجی از دانشآموزان سبب میشود تا نقاط قوت و ضعف کار شناسایی شود، ادامه داد: با این شیوه بر کیفیت کار افزوده و در دورههای بعد نواقص بر طرف میشود.
حسنیحلم با بیان اینکه هرچقدر بر روی موضوع مهدویت کار کنیم باز هم کم است، افزود: کسی که امام زمان(ع) را نشناسد گمراه میشود.