حجتالاسلام جلال اعیانمنش، مدیر کانون فرهنگی ـ تبلیغی «یسری» استان مرکزی با اشاره به ترویج واژه «اسلام رحمانی» در فضای مجازی به حلقه وصل گفت: اخیراً این واژه در فضای مجازی زیاد به گوش میرسد و برخی از روحانیون نیز آن را تبلیغ می کنند به این معنا که خداوند هیچ عذاب و جهنمی ندارد و هر چه هست محبت و مودت است.
وی با تأکید بر جنبه رحمانیت اسلام در کنار آیات عذاب و عدالت گفت: متاسفانه واژه اسلام رحمانی منهای عدالت و عذاب اخروی در فضای مجازی به ویژه بین جوانان رونق پیدا کرده، برای مقابله با این برداشت سلیقهای از دین و پاسخ به شبهات مربوط به جنبه رحمانیت اسلام تیمی متشکل از طلاب و دانشجویان که البته آشنا با فضای مجازی و رسانه هستند تشکیل دادیم.
حجتالاسلام اعیان منش ادامه داد: فعالیت این تیم به تازگی در فضای مجازی و رسانه آغاز شده و هدف آن پاسخگویی عقلی، عرفی وشرعی به شبهات اسلام رحمانی است تا مانعی باشد برای ترویج و رشد شبهات.
این مبلغ و کارشناس دینی افزود: این تیم با تولید محتوا در قالب صوت و ویدئو به شبهات پاسخ میدهد تبلیغ اسلام رحمانی و برداشت سلیقهای از دین همانند تشیع انگلیسی خطرناک است و مبلغ اسلام رحمانی نیز میتواند به همین میزان برای اسلام خطرناک باشد چون انسان را نسبت به دشمن کور و ساکت میکند.
وی با تأکید بر اینکه آیات قرآن به روشنی درباره تکالیف، پاداش و عذاب اخروی سخن گفته، ادامه داد: یکی از نقاط ضعف برخی روحانیون بیتوجهی به فضای مجازی و ابزار رسانه است اگر امروز شاهد رشد شبهات دینی هستیم یکی از عوامل آن بهرهگیری از رسانه است تیم ما با راهاندازی هشتگ و تولید رسانهای قصد مقابله با این شبهات را دارد.