به گزارش سرویس استانهای حلقه وصل، ابوالفضل خراسانی معاون فرهنگی بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء در نشست شورای فرهنگ عمومی استان هرمزگان به تاریخچه شکل گیری طرح ملی ملکوت اشاره کرد و یادآور شد: طرح ملی ملکوت در راستای لبیک گویی به فرامین مقام معظم رهبری(حفظه الله) در رابطه با درخواست معظم له از مراجع عظام در راستای کمک به مباحث فرهنگی نظام ازسال 1391 به همت بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء وابسته به آیت الله العظمی جوادی آملی کلید خورد.
وی در ادامه به تشریح ابعاد مختلف طرح ملی ملکوت پرداخت و افزود: یک بخش طرح به عنوان جشنواره تحت عنوان ذوالقربی برگرفته از کتاب «فنای ادب مقربان» که شرح زیارت جامعه کبیره می باشد، تعریف شده است.
خراسانی با بیان اینکه رصد نیازهای فرهنگی، اجتماعی و معرفتی جامعه را از ابتدایی ترین کارها در راستای اجرای طرح ملی ملکوت برشمرد و تصریح کرد: در این مرحله به نیازهای افراد جامعه در سه سطح نخبگان(اساتید حوزه ها و دانشگاه ها)، میانی(طلاب و دانشجویان) و عمومی(آحاد مردم) پاسخ داده می شود.
وی از نگارش مقاله، کتاب، خلاصه نویسی، پایان نامه نویسی، مسابقات اینترنتی، مکاتبه ای، هنری و ادبی به عنوان دیگر بخش های طرح ملی ملکوت نام برد و بیان کرد: کتاب های معرفی شده در این طرح از آثار آیت الله العظمی جوادی آملی است.
معاون فرهنگی بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء از تدوین کتابی با عنوان الگوی بازار اسلامی در راستای تبیین آداب بازار، اخلاق بازار، مبانی بازار خبرداد و گفت: طرح هویت علم و ارتباط معلم و دانش آموز نیز از دیگر برنامه های در دست اجراست.
وی با اشاره به چاپ کتاب مفاتیح الحیات اثر آیت الله العظمی جوادی آمی در تیراژ دو میلیون جلد، اظهار کرد: بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء این آمادگی را دارد که مرکز تخصصی تفسیر قرآن را در استان هرمزگان راه اندازی کند.