به گزارش حلقه وصل، مجمع ناشران انقلاب اسلامی در شماره جدید «شیرازه کتاب» به سردبیری مهدی سلیمانی با عنوان «فصل رویش» به رویشها، دستاوردها و مسیر پیش روی نشر جبهه فرهنگی انقلاب پرداخته است.
مجله شیرازه کتاب در بخش «خانواده نشر» علاوه بر اخبار دو ماه گذشته در حوزه نشر، در گفتوگو با حجت الاسلام بهمنی مدیر انتشارات مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) به فعالیتهای مرحوم آیتالله مصباح یزدی در حوزه کتاب و آثار ایشان پرداخته است. در ادامه این بخش گزارشی از جایزه ادبی فلسطین، گزارشی از نمایشگاه مجازی کتاب تهران و گزارشی از سومین مسابقه کتابخوانی پویا با محوریت کتاب «مسابقه کوفتهپزی و هفت داستان دیگر» گردآوری شده است.
پرونده ویژه این شماره از مجله شیرازه به موضوع دستاوردها و رویشهای نشر انقلاب در دهه نود و همچنین رشد و پیشرفت ناشران جبهه انقلاب در این دهه نسبت به دهههای گذشته پرداخته است. شیرازه کتاب در این بخش، گفتوگوهایی با مرتضی احمدآخوندی مدیر انتشارات دارالکتب الاسلامیه، دکتر محسن پرویز رئیس هیئتمدیره انجمن قلم، مهندس حسین سعیدی مدیرعامل انتشارات بهنشر، محمد حقی مدیر انتشارات کتابستان معرفت، محمد راهی مدیرعامل انجمن کتابفروشان جبهه فرهنگی انقلاب (خوشه) و احمد عطایی مدیر مؤسسه فرهنگی هنری قدر ولایت داشته است. علاوه بر این مجموعه گزارشهایی از برخی فعالیتهای مجمع ناشران انقلاب اسلامی در حوزههای مختلف همچون: کاغذ، توزیع کتاب، پویشهای مطالعاتی، فعالیتهای نمایشگاهی، تبلیغ و ترویج کتاب در صداوسیما، جریانسازی تولیدی، جوایز ادبی و تولیدات مکتوب و منشورات مجمع ناشران انقلاب اسلامی ارائه شده است.
در بخش «طعم کتاب» علاوه بر سری هشتم «نکتههایی برای نوشتن» که فاطمه سلیمانی ازندریانی آن را نگاشته است، نگاهی هم به کتابهای «مسجد رهبر»، «کاهن معبد جینجا» و «آن مرد با باران میآید» شده است. در پایان این بخش نیز بسته پیشنهادی کتاب در بهمن و اسفند ۹۹ به مخاطبان ارائه شده است.
نویسندگان «کافه شیرازه» در این شماره، یادداشتهای خود را معطوف به وضعیت کلی نشر جبهه انقلاب و مسیری که طی شده است کرده و از ادامه مسیری که باید طی شود سخن گفتهاند. در این شماره، «کافه شیرازه» میزبان یادداشتهایی از محمدعلی مرادیان، میثم رشیدی مهرآبادی، عاطفه جعفری، مصطفی اکبری و امیرحسین موسیوند بوده است.
برای تهیه نسخه فیزیکی این شماره نشریه شیرازه کتاب و شمارههای پیشین نشریه میتوانید از طریق شماره ۰۹۳۹۶۰۶۷۷۳۱ (واتساپ) و برای تهیه نسخه الکترونیک از طریق نرمافزار طاقچه اقدام کنید.