
سرویس حاشیه نگاری: سال گذشته بود که در آستانه جشنواره فیلم فجر حلقه وصل به عدم حضور سازمان اوج در جشنواره پرداخت و انتظار رهبر انقلاب از این سازمان برای تولید سالانه 20 فیلم خوب و باکیفیت را یادآور شد(اینجا) که مسئولین سازمان اوج در پاسخ به طرح این دغدغه از سرمایهگذاری در تولید آثار سینمایی فاخر و حضور چشمگیر در سالهای آینده خبر دادند.
شانزدهم مرداد ماه 1396 نشست خبری احسان محمدحسنی، رئیس سازمان اوج برگزار شد و محمدحسنی در این نشست از فعالیتهای سازمان اوج در 6 سالی که از عمر آن میگذرد صحبت کرد و اشارهای داشت به تولید 11000 محصول طی سالهای 1390 تا 1396. خبر خوش رئیس سازمان اوج در حوزه سینما اما معرفی 5 فیلمی بود که قرار است امسال در جشنواره فجر اکران شوند. آماری که قرار است برای سال آینده به 12 فیلم برسد.
«پرواز به وقت شام» به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا، «تنگه ابوغریب» به کارگردانی بهرام توکلی، «توهم توطئه» به کارگردانی احمدرضا معتمدی، «نائله» به کارگردانی اصغر عباسی و «طیب خان» به کارگردانی مسعود دهنمکی آثاری هستند که اوج برای حضور در جشنواره فجر امسال آماده میکند. لیست پر و پیمانی که نشاندهنده دست پر سینمای انقلاب برای جشنواره امسال است. اسامی شاخصی از ابراهیم حاتمیکیا به عنوان یکی از جریانسازترین کارگردان تاریخ سینمای ایران گرفته تا مسعود دهنمکی که پرمخاطبترین فیلمهای سینمای ایران را در کارنامه کاری خود دارد، در این لیست به چشم میخوردند.
اهمیت این خبر وقتی خودش را نشان میدهد که حضور موفق سازمان اوج در جشنواره دو سال پیش را به خاطر بیاوریم. محمدحسین مهدویان که این روزها به پدیده سینمای ایران تبدیل شده است دو سال پیش با حمایت سازمان اوج توانست «ایستاده در غبار» را به سی و سومین جشنواره فجر بیاورد و همگان را به تحسین وادار کند. همچنین «بادیگارد» حاتمیکیا نیز در همان سال یکی از آثار مهم و اصلی جشنواره بود که با سرمایهگذاری سازمان اوج تولید شده بود و همین دو فیلم کافی بود برای اینکه بدانیم خبری در راه است...
شکل طرح دغدغه فعالین فرهنگی انقلاب اسلامی در عرصه سینما در سالهای گذشته تغییرات زیادی داشته و رفته رفته به جای گلهمندی و اتهام زدن به آثار هنری گوناگون، امروزه جبهه فرهنگی انقلاب در عرصه تولید آثار سینمایی یکهتازی میکند و به سمت دستیابی به موفیقتهای بیشتر در حال حرکت است. جریانی که نویدبخش آیندهای درخشان برای سینمای انقلاب است.
با نگاهی به روند رو به رشد تولید فیلم در سازمان اوج که ارتقاء کمی و کیفی آثار در آن به وضوح قابل مشاهده است، باید امیدوار بود که با تداوم این جریان، سینمای ایران که در سالهای اخیر از مسیر اصلی خود فاصله گرفته بود به سمت سینمای مطلوب انقلاب اسلامی حرکت کند و امیدواریم احسان محمدحسنی که در حال حاضر با حفظ سمت، ریاست بنیاد فرهنگی روایت و ریاست سازمان بسیج هنرمندان را هم بر عهده دارد با همسو کردن این نهادهای فرهنگی و استفاده از ظرفیتهای آنها بتواند به سمت فتح پله به پله سینمای ایران توسط جبهه فرهنگی انقلاب گام بردارد.