به گزارش حلقه وصل، علی علیدوست که در بین هم اردوگاهی هایش به «قزوینی» معروف است وقتی هنوز طلبه جوانی بیش نبود، به منظور تحصیل علم دین، به مدرسه معرفت و عشق و ایثار پیوست. روزهای شیرین کودکی این روحانی آزاده در مصیبت از دست دادن مادر، برادر و خواهرش در زلزله بوئین زهرا، سپری شد.
سرانجام علی علیدوست با انتخاب راه طلبگی علاوه بر تحصیل علم، قدم در راه مبارزه با نظام شاهنشاهی گذاشت. با شروع جنگ عراق علیه ایران این رزمنده شجاع مانند دیگر جوانان این مرز و بوم به جبهههای جنگ پیوست و در نابرابری شرایط به اسارت نیروهای بعثی درآمد و سالها با مقاومت در غربت زندگی کرد. این آزاده هوشیار در تمام مدت اسارت در جهت فعالیتهای فرهنگی گام برداشته و در این راه حبس انفرادی و انواع شکنجه را تحمل کرد؛ اما هرگز دست از مقاومت و مبارزه علیه دشمن بعثی برنداشت.
کتاب خاطرات این روحانی آزاده و هوشیار به اهتمام «سهیلا عبدالحسینی» در چهار بخش کودکی، نوجوانی، جنگ و اسارت و آزادی به نگارش درآمده است.
سلامت در گفتار، زلالی و صمیمیت قلم، اجتناب از مبالغه های معمول که در بسیاری از کتابهای خاطرات به چشم می خورد از ویژگی های «خداحافظ آقای رئیس» است.
بند ابتدای کتاب را می توان چکیده و عصاره همه اتفاقات ریز و درشت کتاب نامید که در ادامه از راه خواهند رسید و نویسنده با درایت و تجربهای که انتظار می رفت ضمن پرداختن به یکی از خاطرات بیاد ماندنی راوی، پلی به فردا زده است.
کسانی که با «علی علیدوست (قزوینی)» حشر و نشر داشتند بی تردید می توانند یک بار دیگر او را در لا به لای سطر سطر کتاب جستجو کنند و آنها که با راوی خاطرات، آشنایی ندارند، پس از مطالعه آخرین سطر از این کتاب خواندنی، می توانند شخصیت این آزاده صبور و هشیار را به خوبی ترسیم کنند.
همراهی با «خداحافظ آقای رئیس» می تواند شما را یک قدم به ناگفته های داستان اسارت نزدیک تر کند.