سرویس سیاست حلقه وصل – "سیاست" امریست مقدس برای هموارسازی مسیر پیشرفت جامعه به سمت خدا. اما از آنجا که سیاست و سیاستورزی گاهی باید همراه با قدرت باشد؛ در تمام ازمنه و دورانها عدهای بودهاند که در طمع این قدرت وارد سیاست شدهاند و نتیجه آنکه برای رسیدن به قدرت از هیچ کاری امتناع نکردهاند.
در زندگی این افراد جدای از موارد تناقض که بسیار است، گاهی آنچنان شاهد خدشه بر عقلانیت و واقعیتها هستیم که این مسئله تعجب هر بیننده و شنوندهای را برمیانگیزد.
و غیر از تعجب بسا که موجب عبرت آیندگان نیز خواهد شد...
در روی دیگر این سخن البته مردم هستند که باید بدانند علل بسیاری از مشکلات چگونه به نادیده گرفتن پشتک واروی برخی رجال سیاسی و بیاعتنایی به تناقضات محرز آدمهای قدرتطلب برمیگردد.
*سرگذشت مردی که میگفت: به زور از روحانی حمایت میکنیم!
ما در اینجا و از باب نمونه به سرگذشت رجلی اشاره میکنیم که یکی از "فدائیان روحانی" بود و حتی در یک موسم انتخاباتی از این گفته بود که روحانی حتی اگر نخواهد هم ولی ما اصلاحطلبان به زور از او حمایت میکنیم! [1]
این فرد "محمد نعیمیپور" از نمایندگان مستعفی مجلس ششم است که در مقطعی دیگر علت مشکلات کشور و گرانیها را عمق استراتژیک ایران و سیاستهای کشور در بحث محور مقاومت معرفی کرده بود. [2]
اما این تمام ماجرا نیست.
قضیه وقتی جالبتر میشود که بدانیم نعیمیپور در کنار اینهمه عرض ارادتهای جانفزا به محضر رئیسجمهور روحانی؛ چند سال رئیس هیئت مدیره متروی تهران نیز بوده و البته در کنار کارنامه پر از رکود مترو در دوران او؛ حواشی جالبی مثل درگیری فیزیکی او و چند نفر از پرسنل مترو نیز وقوع یافته است. [3]
(او بعدا از این سمت استعفا کرد)
او البته در این دوران از عرض ارادت به محضر شورای شهر ناکارآمد تهران در دوره فعلی نیز غافل نمیماند و فیالمثل زمانی گفته بود:
"شورا در این دوره کار کرده است که روی افرادش زوم میکنند و آنها را میبرند، بازپرسی میکنند و دادگاه برگزار میکنند. اگر آنها کاری نمیکردند، چنین اتفاقهایی هم رخ نمیداد"! [4]
و باز هم این پایان ماجرا نیست...
"انتخابات 1400" و مناصب دولت سیزدهم طعمهای نیست که این افراد به سادگی از کنار آن عبور کنند.
ربیعی و حناچی در مراسم ختم همسر نعیمیپور
*رأی تئوریسینهای گرانی و ناکارآمدی در انتخابات 1400 کیست؟
نعیمیپور به تازگی و پس از یک سکوت طولانی به صحنه آمده و در مصاحبهای که سایت اعتمادآنلاین آنرا منتشر کرد پیرامون انتخابات 1400 گفته است: انتخابات سال ۱۴۰۰ برای عقلای سیاستمدار و سیاستورز یک بوته آزمایشی است که اولا تا چه حد با مسائل سیاسی، خردمندانه برخورد میکنند و دیگر اینکه تا چه حد، حاضرند منیتهای خود را کنار بگذارند و برای مصالح کشور کاری کنند که بتواند همه اقشار مردم را بیشتر راضی کند. بنابراین زمان این کار است وگرنه شرایط آنچنان دشوار است که اگر کسی در بوق و کَرنای خود بدمد حتما وضعیت نه تنها بهتر نمیشود بلکه بدتر هم میشود، به ویژه اینکه در حال حاضر نظامیها چنین احساسی را دارند مبنی بر اینکه وضعیت کشور، آنقدر نابسامان و نامتعادل شده و در همه بخشهای اجرایی و غیره، گرفتاریها زیاد است که تنها نظامیان لایق هستند که میتوانند، کار انجام بدهند. به همین دلیل در آبگرفتگی و سیلاب به جای رفتن مسئولان مربوطه، برخی نظامیان حضور پیدا میکنند تا به مردم ثابت کنند که اینها لایق نیستندو ما لایق و دلسوز شما مردم هستیم.
او همچنین در ادامه اظهارات خود تصریح میکند: از این رو در واقع شرایط را آنقدر مضیق و فشرده کردهاند که کاملا میتوانند، خود را برجسته و مطرح کنند. همین موضوع یکی از دلایلی است که اصولگرایان فکر میکنند برنده قطعی انتخابات ۱۴۰۰ هستند اما توجه نمیکنند به اینکه، اگر دولت نظامی و رئیسجمهور نظامی روی کار بیاید بدین معناست که حکومت دچار مشکل و چالشهای زیادی شده که مجبور خواهد بود برای رفع چالشهای آتی، کودتا را تدارک ببیند حال یا نظامیان یا هر گروه دیگری باشند. این موضوع یک پالس و علامت منفی برای داخل و خارج کشور است. [5]
با عنایت به سابقهای که توضیح دادیم؛ انتظار بود که امثال نعیمیپور بر اساس منطق سیاست به صحنه بیایند و از بابت انتخاب غلطی که با حمایتهایشان در دامن رأی مردم گذاشتند عذر بخواهند و به مثبتات رقیب اشاره کنند.
اما این انتظار از رجال ستادی اصلاحات یک انتظار عبث به نظر میرسد.
در سمت دیگر ماجرا نیز مشخص است که در افق عملی شدن افکار و تئوریهای افرادی مثل نعیمیپور هیچ چیز جز گرانی برای مردم و البته منتفع شدن امثال نعیمیپور وجود ندارد.
مسئله اما اینست که مردم متوجه این عبرت تاریخی باشند.
البته تحلیلهای بدبینانهتری هم وجود دارد!
اینکه نعیمیپور و امثال او با علم به وجود کارآمدی و همت جهادی در میان برخی کاندیداهای بالقوه ریاستجمهوری که البته شخصیتهای مقتدری هم دارند؛ وارد این میدان شدهاند تا به هر قیمتی از ظهور مدیریت جهادی در ساختمان پاستور جلوگیری کنند و رأی "کاندیدای مقتدر" که نیاز امروز کشور و مردم است را بشکنند.
هدف از این اقدام نیز پیگیری رسالت بر زمین مانده "تحصن نمایندگان مستعفی مجلس ششم"، "فتنه 88" و "آبان 98" است.
رسالتی با یک خون دامنگیر که قرار است در یک "فتنه اقتصادی" و به بهانه ناکارآمدی نظام اسلامی؛ مردم را به خیابانها بکشاند و علیه حاکمیت بشوراند.
البته نعیمیپور و دوستان او در "هسته سخت اصلاحات" امیدوارند به اینکه مردم در مقابل مشکلات و گرانیها هرگز از خود نپرسند که چه کسانی میگفتند ما به زور هم که شده از روحانی حمایت میکنیم و چه کسانی تنها دستاورد مدیریتیشان استعفا و زد و خورد با کارگران بوده است!؟
این قصه سر دراز دارد...
***
1_mshrgh.ir/706209
2_mshrgh.ir/974578
3_https://www.dana.ir/1662328
4_mshrgh.ir/970738
5_https://etemadonline.com/content/452370