به گزارش حلقه وصل، او با اشاره به این که برای دیدن فیلم های ایرانی به جشنواره آمده است گفت: به نظرم در این چند سالی که جشنواره جهانی فیلم فجر از بخش ملی جدا شده، این جشنواره به نوعی شناسنامه پیدا کرده است. تا پیش از این فیلم های خارجی این بخش کمتر دیده می شدند و این روال جدید کمک می کند تا فیلم های بیشتری از کشورهای دیگر در این جشنواره شرکت کنند.
او افزود: نگاه غیر واقعی در خارج از ایران نسبت به کشور ما وجود دارد و حضور مهمانان خارجی در این جشنواره، یک نوع توریسم است؛ توریسم فرهنگی که با نگاه دیپلماسی هم می شود به آن نگاه کرد و در معرفی کشور ما موثر است. نگاه فرهنگی و به دور از تنش که ما نسبت به مسائل داریم و پیشرفتی که سینمای ایران به خصوص بعد از انقلاب داشته است، هیچ کدام ازکشورهای خاورمیانه نداشته اند و نتونسته اند چنین جشنواره ای را به راحتی در امنیت برگزار کنند.
پیرانی تاکید کرد: سینما جزو فعالیت هایی است که به شکل ناخودآگاه می تواند روی نگاه های منفی که در خارج از کشور نسبت به ایران وجود دارد، تغییر ایجاد کند. با توجه به این که سینما برآیند فرهنگ جامعه است، نقش غیرقابل انکاری در معرفی کشور دارد و حتما باید سرمایه گذاری عمده ای روی آن انجام شود. چرا که خوشبختانه در کشور ما زمینه فرهنگی لازم برای این کار وجود دارد.
آدرس سایت رسمی جشنواره جهانی Fajriff.com و پست الکترونیکی جشنواره Film@Fajriff.com است.
سی و پنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر، ۸-۱ اردیبهشت ۱۳۹۶(۲۱ تا ۲۸ آوریل ۲۰۱۷) به دبیری رضا میرکریمی در تهران برگزار می شود