**غفلت از تشکیل گروههای گوهر در دستگاههای اجرایی
وی افزود: قرار بود در هر دستگاه اجرایی و حاکمیتی یک گروه واکنش هماهنگی رخداد (گوهر) ایجاد شود اما پیگیری های ما نشان می دهد که تنها دو دستگاه اجرایی این تشکیلات را دارند و سایر دستگاهها به این موضوع توجهی نکردند.
سردار باقری تاکید کرد: برای مبارزه با تهدیدات و شناخت آسیب های دستگاهها و مصون سازی در برابر تهدیدات فضای مجازی باید مرکز ماهر، مرکز افتا، سازمان پدافند غیرعامل کشور، گروههای گوهر و بخش خصوصی کار مشترک انجام دهند تا شاهد تحول اساسی در این بخش باشیم.
** شبکه ملی اطلاعات آسیب پذیری سایبری را کاهش میدهد
معاون ارتباطات، الکترونیک و فناوری اطلاعات سازمان پدافند غیرعامل کشور، ادامه داد: اگر شبکه ملی اطلاعات به معنای کامل راه بیافتد و شاهد داشتن سیستم عامل بومی، مرورگر بومی و جستوگر بومی و مواردی از این دست داشتیم آسیب پذیری سایبری حتما کمتر خواهد شد.
وی گفت: سازمان پدافند غیرعامل کشور در چند کمیته برای راه اندازی شبکه ملی اطلاعات به وزارت ارتباطات کمک می کند که یکی از این کمیته ها به بحث امنیت میپردازد و امیدوارم با همکاری مشترک حداکثری شاهد رفع دغدغه های این بخش باشیم.
سردار حسین باقری خاطرنشان کرد: امنیت سایبری در برخی دستگاهها ضعیف است و باید کمک کنیم تا این مشکل حل شود. البته هر دستگاه باید مسئول امنسازی فضای سایبر خود باشد و مراکزی مانند افتا، ماهر و سازمان پدافند غیرعامل کشور نقش نظارتی داشته باشند. در این مورد می توان از توانمندی های بخش خصوصی نیز برای حل مشکلات کمک گرفت.