به گزارش حلقه وصل، یزدان عشیری در چهارمین روز از برگزاری جشنواره بین المللی مقاومت درباره برگزاری این دوره از جشنواره گفت: جشنواره دوره چهاردهم به چند دلیل از اهمیت ویژهای برخودار است، مباحثی که از رهبر معظم انقلاب پیرامون حوزه فرهنگ و هنر به کرات در سال جدید در نشست با اعضای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی اشاره کرده بودند در جشنواره مورد توجه قرار گرفته است. همچنین در خصوص مکاتبات مقام معظم رهبری با جوانان اروپا و آمریکا و حساسیت ها و مسایل و چالش برانگیز منطقه و جهان اسلام، موضوعات همچون منا، جنایات آل سعود، اقدامات گروه داعش و تفکر ناب اسلام مورد توجه قرار گرفته است. جشنواره مقاومت به رسالت خود که توجه به هشت سال دفاع مقدس و شهدای این عرصه بود نیز توجه ویژه داشته این جشنواره در نیمه راه با حضور خانواده سینما، اندیشمندان و اهالی رسانه فضای با شکوه، پویا و پرونقی را دنبال می کند.
جشنواره مقاومت راهبردیترین و استراتژیک ترین جشنواره انقلاب
وی در ادامه تاکید کرد: از برکت نام دفاع مقدس و مقاومت در فضای بین الملل نیز جشنواره به جایگاه بسیار خوبی دست یافته است و به عنوان راهبردی ترین و استراتژیک ترین جشنواره انقلاب همچنین پایگاه فرهنگی و نقطه امید فیلمسازان مستقل و آزاد دنیا معرفی شده است . این جشنواره با عملکرد خوب در حوزه بین الملل در برابر امپراطوری رسانه ای نظام سلطه قرار گرفته و فیلمسازان به نام با حضور و ارایه آثار در این جشنواره حضور دارند از جمله می توان به حضور دیوید بارسامیان اشاره کرد که بسیار ارزنده است.
حضور پررنگ رسانه های منطقه و جهان اسلام
مشاور و مدیر کل روابط عمومی جشنواره بین المللی مقاومت در ادامه به حضور رسانه های مختلف برای پوشش اخبار این جشنواره اشاره کرد و گفت: رسانههای منطقه همچنین جهان اسلام به صورت گسترده در این جشنواره حضور دارند و تاکنون بیش از 350 مطلب به زبان عربی از ابتدای ارایه فراخوان منتشر شده است. شبکه های مختلف رسانه ملی جریان سازی به نام جشنواره مقاومت را گسترش دادند تا اثرگذاری این جشنواره چندین برابر شود. تعاملات خوبی با مرکز بسیج صدا و سیما و جناب فروغی مدیر این مرکز و جلساتی که با علی عسگری رییس سازمان مسئولان جشنواره داشتند فضای خوبی در شبکه های ختلف دورن مرزی و برون مریزی صدا و سیما، سیاسی و استان ها به وجود آمد و بلا استثنا با این جریان همراه شدند. همزمانی برگزاری جشنواره با هفته دفاع مقدس باعث شد تا شهرداری، سازمان فرهنگی هنری شهرداری، رسانه اوج و بنیاد حفظ آثار به کمپین سینمای مقاومت ملحق شوند.
وی در ادامه از بی توجهی برنامه سینمایی هفت به جشنواره مقاومت گلایه کرد و گفت: من به عنوان کارشناس و منتقد سینما و نه در جایگاه روابط عمومی از بی توجهی برنامه سینمایی هفت نسبت به این رویداد مهم در حوزه مقاومت متعجب هستم در حالی که همه رسانه های داخلی یا حتی رسانه منطقه ای المیادین، المنار و شبکه های جهانی با این جشنواره همراه شدند چگونه ممکن است برنامه سینمایی «هفت» به تنها جریان به یادگار مانده از سینمای هشت سال دفاع مقدس که تداعی نوستالژی دفاع مقدس را در کشور دارد توجهی نکند این برنامه نه تنها نگاه تحلیلی نداشته بلکه در حد یک آیتم یا گزارش از جشنواره از زمان انتشار فراخوان تا به امروز پخش نکرده است.
غفلت برنامه «هفت» از بازتاب جشنواره مقاومت
عشیری در خاتمه گفت: همه پیگیری ها ،مکاتبات و مراودات با دوستان سازنده برنامه تلویزیونی هفت داشتیم اما همزمانی این رویداد با هفته دفاع مقدس نیز سازندگان این برنامه را ترغیب و تشویق برای حضور در این رویداد مهم مقاومت نکرد جشنواره ای که نه تنها در سطح کشور بلکه در سطح منطقه موفق عمل کرد. برنامه سینمای هفت ماموریت دارد به حوزه سینما و حمایت از جریان های پویای ارزشی و تجلی گفتمان انقلاب اسلامی بها بدهد. آقای افخمی به رغم همه دغدغه مندی در این حوزه متاسفانه در جشنواره مقاومت غفلتی را صورت داده چرا زمانی که بزرگترین جریان استراتژیک فرهنگی و سینمایی با محور مقاومت در حال برگزاری است و حضور یک صد مهمان بین المللی و 500 فیلمساز داخلی و آثارشان در برنامه سینمای هفت چنین غفلتی را شاهد هستیم .