به گزارش حلقه وصل، اولین جلسه شورای سیاستگذاری شتاب دهنده فرهنگی انقلاب اسلامی کشور که با عنوان شبکه «پیشران» و با حضور شخصیتهای علمی و فرهنگی کشور از اوایل مرداد ماه راهاندازی شده بود، برگزار شد.
در این جلسه شخصیتهایی از جمله سیدمحمد حسینی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی، نادر طالبزاده کارشناس رسانه، اکبر میرشکار معاون سابق فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره)، مجید نیک نژاد دبیر شورای سیاستگذاری شبکه «پیشران» حضور داشتند.
اعضای شورا سیاستگذاری در این جلسه به ضرورت راهاندازی شبکه «پیشران» و حمایت از فعالیتهای فرهنگی در جهت آرمانهای انقلاب اسلامی تاکید کردند و یادآور شدند که میتوان از ظرفیتهای نیروهای انقلابی در خارج از کشور نیز بهره برد.
طالبزاده: شبکه «پیشران» ابزاری جدید در مقابله با جنگ نرم دشمن
نادر طالبزاده در این جلسه، شبکه «پیشران» را یکی از ابزارهای نوین در جنگ نرم امروزی توصیف کرد و گفت: این شبکه با حضور مردم و افراد حزبالهی به صورت خودجوش کار خود را شروع و به پیش میرود تا شاهد تولید آثار فرهنگی تاثیر گذار در عرصههای مختلف فرهنگی باشد.
وی افزود: هنرمندان بسیاری در کشور و با طرحهای فاخر انقلابی در کشور حضور دارند که میتوانند با کوچکترین حمایت مالی شاهد خلق و تولید کارهای فرهنگی عظیم باشیم.
طالب زاده ادامه داد: این شبکه با حضور اشخاص متخصص و حرفهای در حوزههای مختلف که اتفاقا از صاحب نظران و مراجع حوزه کاری خود هستند، مانند جشنواره فیلم عمار میتوانیم که از ظرفیت شبکه «پیشران» برای حمایت از هنرمندان جوان و انقلابی کشور در حوزه فیلم سازی استفاده کرد.
حسینی: ورود به موضوعات دینی با شبکه «پیشران»
سیدمحمد حسینی یکی دیگر از اعضای شورای سیاستگذاری شبکه «پیشران» گفت: یکی از اقدامات موثر فرهنگی در عصر امروز، ایجاد فضای جدید در مسایل دینی و معارفی است که باید با رویکردهای مشخص بر روی این موارد در شبکه «پیشران» سرمایهگذاری کرد و به آنها پرداخته شود.
وی با اشاره به ظرفیتهای مشابه در ماهیت اهداف، که در کشور فعال است، اضافه کرد: شبکه پیشران به دنبال رقابت با این مجموعهها نبوده و می تواند در مسیر همافزایی با سایر مجموعه ها برای تحقق اهداف اصلی خود گام بردارد.
شبکه «پیشران» نام مجموعهای است که ماهیت آن شتاب دهنده فرهنگی در مسیر انقلاب اسلامی و فرهنگ و ارزشهای آن است. این مجموعه رسانهای و تعاملی که از ساختار اجرایی مناسبی برخوردار است پا به عرصه فرهنگی گذاشته تا پس از سالها حلقه مفقودهای در میان آشفتههای فرهنگی این روزهای فرهنگی کشور باشد و بتواند با مهندسی دقیق و با اتکا به خرد جمعی و توان مردمی، خارج از سیاست زدگی و برخوردهای حزبی و جناحی برای تعامل فرهنگی کشور تلاش کند.
قالبهای ارائه طرح در شبکه «پیشران» شامل فیلم سینمایی، فیلم کوتاه، فیلم تلویزیونی، سریال، مستند، انیمیشن، آلبوم موسیقی، نشر کتاب، انواع بازیهای رایانهای، تولید نرم افزار و جنبشهای کمپینی جامعه است.
موضوعات شرکت کنندگان در این شبکه شامل اهداف عالیه انقلاب اسلامی در فرهنگ جامعه اسلامی، دفاع مقدس، صیانت از فرهنگ اسلامی، سبک زندگی ایرانی-اسلامی از طریق مشارکت مردمی، استفاده از ظرفیتهای مردمی در انجام کارهای فرهنگی، تامین مالی بواسطه عموم مشارکت کنندگان است تا تاثیرگذاری خود را دنبال کند.
در این شبکه که مالکیت فکری آن متعلق به موسسه فرهنگی و هنری نورالاصفیا است تلاش شده تا با ایجاد و راهاندازی یک حرکت عظیم انقلابی، طرحهای فرهنگی و اجتماعی و علمی از سوی مردم و هنرمندان، مطرح و در صورت دارا بودن شرایط و چارچوب کلی روایی تعریف شده مورد حمایت مالی قرار بگیرد.