
به گزارش حلقه وصل، اختتامیه دهمین دوره ازجشنواره شعر فجر عصر امروز، اول اسفندماه، با حضور سید عباس صالحی معاون فرهنگی وزیر ارشاد، مهدی قزلی مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی و جمعی از شاعران در سالن رفاه در حال برگزاری است.
مهدی قزلی در این مراسم با اشاره به برگزاری دهمین دوره از جشنواره شعر فجر، گفت: جشنواره شعر فجر دو رقمی شد. دو دهه است که این جشنواره سر سفره انقلاب روزی میخورد. ما در این مدت تلاش کردیم که از مسیر حق خارج نشویم.
وی با اشاره به رویه انتخاب داوران در این دوره و برگزاری جشنواره، افزود: جشنواره در سه بخش برگزار شد. در بخش رقابتی این دوره کار ما سادهتر بود؛ چرا که انتخاب هیئت داوران برعهده هیئت علمی بود.
قزلی ادامه داد: در بخش محافل نیز باید به گونهای عمل میکردیم که نگاه ملی در برنامههایمان دیده شود. در بخش محافلی که در خارج از کشور برگزار شد نیز بیش از آنکه نام کشورها به چشم بیاید، نام شهرها جلب توجه میکند. معجزه زبان و فرهنگ مرزها را از بین برده بود. همین که کسی فارسی صحبت میکرد یا دلش با انقلاب است، یعنی عشق است.
مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی با اشاره به برگزاری دورههای آموزشی در دهمین دوره جشنواره شعر فجر، گفت: در این دوره تعداد 170 شاعر جوان از چهار گوشه کشور در این دورهها شرکت کرد تا اساتید شعر را از نزدیک ببینند و در کارگاهها شرکت کنند.
وی در پایان تأکید کرد: اینکه پوست اندازی جشنواره شعر فجر در دو سال گذشته تا چه اندازه در شعر معاصر تاثیر داشته را باید شاعران داوری کنند.
امینی: جشنواره به دور از مجادلات در مسیر کسب اعتبار هنری حرکت کرده است
اسماعیل امینی، دبیر علمی این دوره جشنواره دیگر سخنران این مراسم بود. وی با بیان اینکه جشنواره شعر فجر در این مدت در جامعه ادبی مقبولیت یافته است، گفت: این اعتبار بیش از هر چیز حاصل خرد جمعی شاعران و اهل ادب است.
وی ادامه داد: جشنواره شعر فجر در این مدت با تدبیر اهل اندیشه و درایت اهل فرهنگ به دور از مجادلات بیهوده در جهت کسب اعتبار هنری حرکت کرده است.