به گزارش حلقه وصل، مصطفی دنیزلی، سرمربی پُر آوازه ترکیهای خیلی زود به پایان خط و همکاری خود با تراکتوریها رسید، اتفاقی تکراری که در دو فصل اخیر بارها هواداران تبریزی شاهد آن بودهاند. دنیزلی که در هفتههای ابتدایی نتایج درخشانی با تیمش کسب کرده بود، به یکباره وارد بحران شد و با سه شکست متوالی و تساوی خانگی مقابل تیم قعرنشین شاهین، درهای خروج باشگاه را مقابل خود دید.
برکناری دنیزلی از هدایت تراکتور اتفاقی بود که از مدتها قبل قابل پیشبینی بود، اتفاقی تکراری که در کمتر از یک فصل و نیم اخیر، چهار بار در تیم تبریزی رخ داده است. توشاک، تقوی، لینکز و حالا دنیزلی قربانیان نیمکت تراکتور، یا قربانیان بیتدبیری و عدم دوراندیشی مدیران باشگاه در این مدت زمان هستند.
توشاک 90 روز، لیکنز نزدیک به پنج ماه، تقوی فقط چند هفته و حالا دنیزلی بعد از حدود شش ماه اخراجیهای تراکتور در کمتر از یک فصل و نیم هستند. آماری که شاید در بین تیمهای عربی که به برکناری مربیان هم زبانزد هستند، قابل توجه باشد. مالک و مدیران باشگاه تبریزی که در دو فصل اخیر هزینههای هنگفتی برای جذب بازیکن و مربی متحمل شدهاند، هیچگاه از تغییر در تیمشان نتیجه خوبی نگرفتهاند، اما بازهم میل به تغییرات در کادرفنی چیزی است که به شدت در این تیم دیده میشود.
حضور بازیکنان بزرگ و امکانات خوب تمرینی و رفاهی در تراکتور زمینه را برای موفقیت این باشگاه پُر هوادار فراهم کرده، اما با روندی که مدیران این باشگاه طی میکنند، به نظر میرسد حلقه گمشده تیم تبریزی، ثبات در کادرفنی باشد. تیمی با هواداران پُر شور که همیشه حامی تیمشان هستند و پس از شکستهای خانگی هم شعار «عیبی یوخ، عیبی یوخ» را سر میدهند اما مدیران همین باشگاه پس از چند هفته ناکامی دست به تغییرات در رأس کادرفنی میزنند. تغییراتی که هیچگاه در این تیم موثر نبوده است.
با برکناری دنیزلی، اکنون مالک و مدیران تراکتور به دنبال انتخاب سرمربی جدید هستند و باید دید مربی جدید چند هفته در تبریز دوام خواهد آورد و آیا پایان فصل را با تراکتور تجربه خواهد کرد یا خیر؟