
به گزارش حلقه وصل، علیرضا قزوه، مدیر مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری با تاکید بر اینکه هر چه ارتباط اساتید ادبیات پایداری دانشگاهها با محافل هنری و ادبی این حوزه افزایش یابد، رسیدن به اهداف بلند توسعه فرهنگ پایداری سهلتر خواهد بود، گفت: راهاندازی رشته ادبیات پایداری در دانشگاههای کشور طرحی موفق بوده است. در عین حال برای توفیق هرچه بیشتر لازم است از اساتید جوان و مستعد که آشنا با ادبیات مقاومت و صاحب قلم در این حوزه هستند، استفاده بیشتری شود.
قزوه افزود: از سوی دیگر باید در گزینش دانشجویان این رشته به خلاقیت ادبی نیز توجه شود؛ چراکه اگر دانش آکادمیک در کنار استعداد و ذوق هنری قرار گیرد شاهد رشد ادبیات پایداری در کشور خواهیم بود.
وی گفت: ارتباط هرچه بیشتر دانشگاهها با مراکز هنری و ادبی فعال در عرصه هنر و ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از جمله حوزه هنری میتواند به استفاده آسانتر دانشجویان از منابع موجود در کتابخانه تخصصی این مراکز و نیز استفاده مستقیم از تجارب نویسندگان و صاحبقلمان منجر شود.
مدیر مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری ادامه داد: ادبیات جزء ارکان اصلی هنر است و در روزهای آغازین پس از پیروزی انقلاب نیز شعر حضور داشته، به گونهای که از آغاز نهضت حضرت امام خمینی (ره) شاعران پیشقراول بودهاند.
قزوه ادبیات را برترین هنر ایرانی دانست و گفت: ادبیات با کمترین ابزار و بیشترین انعکاس، بالاترین تأثیر را در بین هنرها داشته و نقشی که شعر و داستان در انقلاب اسلامی ایفا کرده، بسیار درخشنده بوده است.